Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σπάει την κακοδαιμονία με 2.10 #Jimandrez

Σπάει την κακοδαιμονία με 2.10

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και με μία δυάδα που ακουμπάει το 2.10, με ματς από Serie A και Stoiximan Basket League.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία Κυριακή ξεκινάει και η στήλη μας είναι έτοιμη να πληρώσει. Οι επιλογές μας στηρίζονται σε μία δυάδα και πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε στο πρόγραμμα και στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με παράδοση και ανωτερότητα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φροζινόνε και Κάλιαρι. Παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των γηπεδούχων δεν είναι καλή και απέναντι σε όλους τους μεγάλους δεν έδειξαν καθόλου μα καθόλου καλά δείγματα. Περισσότερο διαλύθηκαν παρά έπαιξαν ποδόσφαιρο και πλέον ψάχνουν το δικό τους ξέσπασμα στην έδρα τους που έχουν πετύχει φέτος τα μεγάλα αποτελέσματα τους.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν της Μπολόνια και ανέβηκαν ψυχολογικά αλλά τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν τα ίδια. Το ματς αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και αρκετά γκολ, εξάλλου το πρώτο ματς είχε λήξει 4-3. Το αμφίτερμα αποτελεί τίμια επιλογή.

ΠΑΟΚ – Λαύριο

Το δεύτερο σκέλος της δυάδας μας θα είναι μπασκετικό από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο. Ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε από την Τόφας και αποκλείστηκε από την Ευρώπη, οπότε ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και στην μάχη της οκτάδας. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μέξα είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχασαν τον ΝτεΤζούλιους που πήγε στην Γερμανία ενώ δεν έχουν ενισχυθεί καθόλου. Δύσκολα να σπάσει ο άσος, θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ και έχει ιδανική ευκαιρία να το κάνει.

Δυάδα απόδοσης 2.10
13:30

Φροζινόνε – Κάλιαρι

Goal/goal

1.75
17:15

ΠΑΟΚ – Λαύριο

1

1.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending