Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Τέσσερα μονά… κόλαση #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ματσάρες για την Stoiximan Super League και ο #Fidel καταλήγει σε τέσσερα μονά αποδεκτά.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Σούπερ Κυριακή για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, αφού υπάρχουν τέσσερα εμπορικά παιχνίδια για την Stoiximan Super League και μοιραία, ο καναπές θα έχει αρκετή παρέα. Πάμε στα σημεία μας.

Ξεκίνημα με το Βόλος – ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω τρόπο να γκελάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σοβαρός φέτος και η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Το σύνολο του Λουτσέσκου κερδίζει σβηστά και εύκολα όλα τα παιχνίδια, κάτι αντίστοιχο εκτιμώ πως θα συμβεί και σήμερα.

Συνέχεια με το Ατρόμητος – ΑΕΚ. Παραδοσιακά οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν ήταν καλές. Έγινε και εκείνο πέρυσι με τις μεζούρες και τα δοκάρια, οπότε η κατάσταση θα είναι περίεργη. Καλός ο Ατρόμητος φέτος με τον Ίλιτς στον πάγκο, έχει απουσίες, κόπωση και απογοήτευση η ΑΕΚ. Κρατάω τον άσο με +1 ασιατικό χάντικαπ.

Συνέχεια με το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Δεν λείπουν οι απουσίες για τον Φατίχ Τερίμ, ενώ η κόπωση από τα 120 λεπτά συν τα πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι λίγη. Ξεκούραστος ο Αστέρας, εκτιμώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στο νήμα. Κρατάω το διπλό με +1,5 ασιατικό χάντικαπ.

Κλείνω τα ψαγμένα προγνωστικά μου με το Άρης – Ολυμπιακός. Σε τρελή πορεία το σύνολο του Μάντζιου, «χτυπάει» τετράδα με νίκη απέναντι στον προβληματικό ο Ολυμπιακό. Εκτιμώ πως κούραση υπάρχει εκατέρωθεν, όμως οι γηπεδούχοι έχουν το know how από δυνατά παιχνίδι. Κρατάω το κοντά στον διπλασιασμό.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μονό
16:00

Βόλος – ΠΑΟΚ

2 & over 1,5

1.64
BET: 25 units
Μονό
17:30

Ατρόμητος – ΑΕΚ

1 (+1 ΑΗ)

2.25
BET: 25 units
Μονό
19:30

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

2 (+1,5 ΑΗ)

1.95
BET: 25 units
Μονό
20:30

Άρης – Ολυμπιακός

1.97
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending