Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον Σέρβο γίγαντα στο 1.82 #Jimandrez

Με τον Σέρβο γίγαντα στο 1.82

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει και ποντάρει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας με ντέρμπι στη Basket League και σούπερ αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας και τις επιλογές.

Προγνωστικά: Με τον Σέρβο γίγαντα

Παιχνίδι με τεράστιο το ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες διανύουν διαφορετικά φεγγάρια και βρίσκονται την συγκεκριμένη στιγμή σε διαφορετική κατάσταση. Οι πράσινοι του Αταμάν έχουν επικρατήσει στις περισσότερες αναμετρήσεις τους το 2024 και τρέχουν εντυπωσιακό σερί στο πρωτάθλημα.

Η διαφορά μάλιστα που είχαν πάρει στο ΣΕΦ τους επιτρέπει να είναι άνετοι και να παίξουν άμα χρειαστεί περισσότερο με το χρόνο ώστε να κρατήσουν την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη πήραν τα πάνω τους ξανά μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι και πλέον θέλουν μία νίκη περισσότερο για λόγους ψυχολογίας. Η απουσία του Φαλ δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επέλαση του Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στοιχηματικά το 22,5 του PRA του μοιάζει ικανό να επιβεβαιωθεί και το επιλέγουμε.

Ειδικό
20:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μιλουτίνοφ over 22,5 PRA

1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending