Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Ο.Α.Κ.Α
  • Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 66-54 μέσα στο ΣΕΦ.
  • Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του για το πρωτάθλημα τον Νοέμβριο του 2018.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Συνεχίζει να αρέσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Αταμάν παίζουν ωραίο μπάσκετ και συνεχίζουν να ανεβάζουν στροφές ενόψει της συνέχειας. Απέναντι στη Παρτιζάν ήταν εντυπωσιακός στην άμυνα, έδειξε εξαιρετικά δείγματα και ανεβαίνει προοδευτικά. Πάντως και στο πρωτάθλημα συνεχίζει δυναμικά, το «τριφύλλι» δεν έχει χάσει φέτος και βρίσκει ακόμα και στους «μικρούς» σταθερότητα που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε. Βολεύεται με το +12 του πρώτου αγώνα αφού κρατάει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Stat attack: Over 75,5 βγάζει συχνά στην έδρα του

Απουσίες: Δεν αναφέρονται προβλήματα. 

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην δείχνει το πρόσωπο που θέλει. Παρόλα αυτά κόντρα στη Μακάμπι ήταν θετικός, έπαιξε εξαιρετικά και έδειξε πόσο δεμένη ομάδα είναι. Εντυπωσιακός ο Μιλουτίνοφ που έσπασε τα κοντέρ, θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς ο Μουσταφά Φαλ θα απουσιάσει. Στο πρωτάθλημα πέρα της ήττας στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό δεν έχει άλλη ήττα και παίρνει τα παιχνίδια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

 

Stat attack: Under 155,5 συνήθως στο πρωτάθλημα

Απουσίες: Εκτός ο Μουστάφα Φαλ. 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ματς το οποίο αναμένεται να είναι κλειστό και να κριθεί σε μικρή διαφορά. Κρατάμε το διπλό +6,5 σε ικανοποιητική απόδοση.

Μονό
20:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

2 (+6,5)

1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending