Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζουμε νωρίς στην Ασία #Jimandrez

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη από το Ασιατικό Κύπελλο και μία δυνατή δυάδα διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με μία ακόμα δυάδα αμιγώς ποδοσφαιρική, η οποία πληρώνει όπως πρέπει και φυσικά έχει θέση στα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Νωρίς στην Ασία για ταμείο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Συρίας με την Ινδία. Τελευταία αγωνιστική του ασιατικού Κυπέλλου με την ομάδα του Κούπερ να χρειάζεται την νίκη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει πρόκριση αφού οι τέσσερις βαθμοί θα είναι αρκετοί για να τερματίσει ως καλύτερη τρίτη, ήδη η τρίτη του πρώτου ομίλου (Κίνα) είναι εκτός με δύο, οπότε το τρίποντο είναι ζητούμενο. Απέναντι της θα βρεί ένα σύνολο χωρίς σπουδαία ποιότητα που δεν έχει δείξει μεγάλα και σπουδαία δείγματα γραφής. Η Ινδία επιθετικά είναι ανύπαρκτη ενώ αμυντικά μπάζει. Η Συρία μπορεί να κερδίσει τον αγώνα και ο άσσος τιμάται σε μία χαμηλή αλλά αποδεκτή απόδοση για την δυάδα μας.

Αυστραλία – Ουζμπεκιστάν

Συνέχεια με την αναμέτρηση του ιδίου ομίλου ανάμεσα σε Αυστραλία και Ουζμπεκιστάν. Αυτές οι δύο ομάδες διατηρούν τις πρώτες θέσεις και το παιχνίδι αυτό θα κρίνει την πρωτιά. Τα καγκουρό βολεύονται και με την ισοπαλία αλλά δεν έχουν δείξει κάτι σπουδαίο έως τώρα. Από την άλλη οι Ουζμπέκοι επικράτησαν της Ινδίας και καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση, δείχνοντας ενθαρρυντικά σημάδια. Δεν υπάρχει σπουδαίο ενδιαφέρον αλλά ίσως δούμε γκολ και πιο ελεύθερο παιχνίδι καθώς πρακτικά μόνο το διπλό μπορεί να φέρει ανακατάταξη στον όμιλο. Το Over 1,5 μας κάνει μία δυάδα διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.00
13:30

Συρία – Ινδία

1

1.32
13:30

Αυστραλία – Ουζμπεκιστάν

Over 1,5

1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending