Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν τα βάζεις με την οργισμένη Μπάγερν… #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats αναλύει το εξ αναβολής ματς της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου, καταλήγοντας σε τρεις προτάσεις.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρένα» κόντρα στην Ουνιόν. Η αναμέτρηση της Bundesliga θα μας απασχολήσει για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Η ήττα-σοκ με 1-0 εντός έδρας έφερε την Μπάγερν στο -7 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τις «ασπιρίνες». Το εν λόγω ματς είναι το σημερινό απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, που είχε αναβληθεί λόγω χιονόπτωσης. Παραδόξως, αυτό συνέβη και την Παρασκευή για τους πρωτευουσιάνους, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάιντζ. Έτσι, έχουν μείνει στη 15η θέση, με δύο ματς λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες της λίγκας.

Προφανώς αναμένουμε αντίδραση και ξέσπασμα από τους Βαυαρούς. Ο Τούχελ δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του την Κυριακή και σίγουρα θα περιμένει μια καλύτερη εμφάνιση απόψε. Όσο βελτιωμένη κι αν είναι τον τελευταίο καιρό η Ουνιόν, δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Γι’ αυτό πάμε σε πονταρίσματα που αφορούν την κυριαρχία των γηπεδούχων. Αρχικά τα over 7,5 κόρνερ της Μπάγερν στο 1.83 της Bet365, αλλά και οι 22+ τελικές των γηπεδούχων στο 1.91 της Novibet. Επιπλέον, αναμένοντας μια δυναμική είσοδο στο παιχνίδι, παίρνουμε και το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.10 της Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Ειδικό
21:30

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Μπάγερν over 7,5 κόρνερ

1.83
BET: 32 units
Ειδικό
21:30

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Μπάγερν 22+ προσπάθειες για γκολ

1.91
BET: 30 units
Μονό
21:30

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Over 1,5 στο 1ο ημίχ.

2.10
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending