Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κύπελλα με ειδικά, combo και γκολ! #TheMagician

Προγνωστικά Τετάρτης από τον #TheMagician, με τα ματς του κυπέλλου να πρωταγωνιστούν και την Μπάγερν Μονάχου στο 4.45!

Καλημέρα σας. Παιχνίδια κυπέλλου στο κυρίως μενού σήμερα από Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ματς τα οποία παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, καθώς πλέον διασταυρώνονται τα μεγάλα ονόματα των χωρών. Στο ενδιάμεσο έχουμε και λίγο Γερμανία όπου περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου. Πάμε να δούμε ένα ένα τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ματς ειδικών συνθηκών

Ξεκινάω με τα δικά μας. Στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι επί Τερίμ σε έξι ματς είναι αήττητοι, με τρεις νίκες, ενώ απέκλεισαν τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι πριν από την βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, μετρούσαν 13 σερί ματς χωρίς ήττα. Το εμπόδιο της Λάρισας προσπέρασαν στην φάση των 16. Δύσκολος μήνας για τους πράσινους, με παιχνίδι ανά τρεις μέρες, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Ακολουθούν εκτός έδρας παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ για τους γηπεδούχους, με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Ατρόμητο.

Σημείο: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια και των δύο ομάδων όπου σημειώθηκε τέρμα, ένα τουλάχιστον γκολ ήταν με κεφαλιά. Θα κρατήσω να σημειωθεί γκολ με κεφαλιά με απόδοση 2.40 στην Novibet.

Ν’ αποδείξει την ανωτερότητα της

Σ’ εξ αναβολής παιχνίδι στην Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου θ’ αντιμετωπίσει την Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα σοκ από την Βέρντερ Βρέμης με 1-0 την Κυριακή, μένοντας επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Τούχελ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών και φρόντισε να το δηλώσει στις κάμερες. Τους περιμένω λίγο πολύ σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, από το πρώτο λεπτό. Για να μην χάσει επαφή με την κορυφή και αρχίσει η γκρίνια, περιμένω να μπει δυνατά η ομάδα του Μονάχου με αιχμή του δόρατος τον Κέιν.

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Σε οχτώ αγώνες εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος. Σε διαρκή πτώση, έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί στην 15η θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δυστυχώς για την ίδια πετυχαίνει τους γηπεδούχους υποψιασμένους και διψασμένους για νίκη.

Σημείο: Επιλογή από το παιχνίδι ο άσος, over 3,5 και να σκοράρει ο Κέιν 2+ γκολ, απόδοσης 4.45 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου και στα δύο ημίχρονα απόδοσης 1.62 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Επιλογή τα γκολ

Πάμε στο νησί. Στο Λιγκ Καπ η Φούλαμ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Λίβερπουλ στην ρεβάνς της ήττας με 2-1. Ή του ύψους, ή του βάθους στο «Κρέιβεν Κότατζ», βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας στην Premier League. Πρόλαβε πάντως να αποκλείσει Τότεναμ και Έβερτον,  αποδεικνύοντας ότι δίνει βαρύτητα στο θεσμό. Επιθετικό και συγκροτημένο το σύνολο του Μάρκο Σίλβα, δεν ξεχωρίζει παιχνίδια και διοργανώσεις. Αν υποτιμηθεί και βρει χώρους, είναι δεδομένο πως θα κάνει ζημιά.

Η Λίβερπουλ πέρασε σχετικά εύκολα με 4-0 από την Μπόρνμουθ την Κυριακή, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Παραδοσιακά, με μερικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, παρατάσσει ο Κλοπ την ομάδα στις διοργανώσεις των κυπέλλων. Αμυντικά δημιουργούνται κενά, αλλά επιθετικά ξεχειλίζει η ικανότητα σκοραρίσματος, παρά την απουσία του Σαλάχ. Σπάνιο να μείνουν ακόμα και στο ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι, καθώς σκοράρουν συνήθως αρκετά περισσότερα.

Σημείο: Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες πρόκρισης για τους γηπεδούχους. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.90 στην Stoiximan.

Παραδοσιακή μάχη

Κλείνουμε με το κύπελλο Ισπανίας. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Αλαβές με 2-0 εντός έδρας, για να προκριθεί στην παρούσα φάση των οχτώ. Πολύ δυνατή στο «Σαν Μαμές», όπου έχει συγκεντρώσει σχεδόν τα 2/3 των συνολικών βαθμών της στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, σε έντεκα παιχνίδια σκόραρε 27 τέρματα, ενώ απέτυχε να σκοράρει μόνο την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σταθερά κάθε χρόνο δίνει έμφαση στο κύπελλο, όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια έφθασε δύο φορές στον τελικό και δύο στους ημιτελικούς.

Αντίπαλος η Μπαρτσελόνα. Ζορίστηκε λίγο, αλλά στο τέλος επικράτησε της Μπέτις εκτός έδρας με 4-2, την τελευταία αγωνιστική. Στα 16 φετινά επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια, μόνο σε τρία κράτησε το μηδέν (στα οποία ήταν και τυχερή), αν και στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη μακριά από το σπίτι της με σερί 5-5-0. Βρίσκεται οχτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, στην τρίτη θέση το συγκρότημα του Τσάβι. Δεν σταματάει να σκέφτεται το πρωτάθλημα, αλλά το αγωνιστικό της πρόσωπο είναι τέτοιο που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς φθάνει πολλές φορές με πολύ κόπο στην νίκη. Επίσης ακούστηκαν κάποιες μουρμούρες για την πορεία της ομάδας, αλλά ο προπονητής βγήκε μπροστά λέγοντας πως στο ταμείο που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, θα κριθεί και ο ίδιος. Την περιμένω ανταγωνιστική, αλλά έχει αρκετά κενά διαστήματα.

Σημείο: Αμφότερες οι ομάδες, έχουν ικανότατες επιθετικές γραμμές. Κρατάω για τα σημερινά προγνωστικά το goal/goal με απόδοση 1.62 στην Stoiximan. Επίσης θα κρατήσω την επιλογή να επιτευχθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Βιερίνια (38 – ΠΑΟΚ), Λουίς Σουάρεζ (37 – Ίντερ Μαϊάμι)

Καλή επιτυχία!

Κύπελλα με ειδικά, combo και γκολ!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Κύπελλα με ειδικά, combo και γκολ!

Περισσότερα

Click to comment

Trending