Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διάκριση των γηπεδούχων στο 1.70 #Tsipis

προγνωστικά

Πρώτη φάση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο #Tsipis συνεχίζει με τα προγνωστικά του, για την αναμέτρηση του Άρη με τη Νίκη Βόλου.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες. Στήλη με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά από «Κλεάνθης Βικελίδης». Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Άρης – Νίκη Βόλου

Η κόπωση από το επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επηρέασαν αρνητικά την ομάδα του Άρη και δικαίως γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό. Επιστροφή στο κύπελλο όπου έχουν βάλει πλώρη για τον τελικό οι «κιτρινόμαυροι» και δικαίως δίνονται φαβορί στον σημερινό αγώνα. Την καλύτερη ενδεκάδα του θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος καθώς θέλει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού είναι η Νίκη Βόλου, η μόνη ομάδα από την Super League2. Με νίκη 1-0 απέκλεισαν τον Λεβαδειακό στον επαναληπτικό αγώνα οι «κυανόλευκοι». Με την ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και με πολλές απουσίες για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Καλή η χαρά και η έκπληξη της Νίκης Βόλου αλλά αυτά δεν φτάνουν. Σαφώς ανώτερος ο Άρης, πιστεύω θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρει τη νίκη με σκορ πρόκρισης. Πάμε με το άσο –1.5 στο 1.70.

Διάκριση των γηπεδούχων στο 1.70ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Διάκριση των γηπεδούχων στο 1.70

Μονό
18:00

Άρης – Νίκη Βόλου

1 (-1,5 ΑH)

1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending