Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ατρόμητος ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ατρόμητος προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
  • Στο πρωτάθλημα: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2.
  • Ο Παναθηναϊκός μετρά επτά νίκες στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας, ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 10-1-1 στα τελευταία δώδεκα ματς απέναντι στον Ατρόμητο.
  • Σε έξι από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Στάθηκε όρθιος στο «Καραϊσκάκης» σε ένα ματς πολύ κακής ποιότητας, και αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Ολυμπιακό σε κανονική διάρκεια και παράταση, προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ντέρμπι (μετά το 1-1 του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό και το 2-2 στην έδρα της ΑΕΚ) επί Τερίμ, ο οποίος παρέμεινε αήττητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, η οποία διατήρησε το «τριφύλλι» στην ισοβαθμία με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Πρωταγωνιστής ο Αϊτόρ που με γκολ στο 50’ και με ασίστ για το 2-0 του Γεντβάι στο 74’ θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του, πριν τον σοβαρό περσινό τραυματισμό. Ανακοινώθηκαν κι επίσημα οι Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο, ενώ δεν αποκλείεται κι ο κλεισμένος Μαξίμοβιτς να αποκτηθεί από τον χειμώνα τελικά.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς του σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Διαθέσιμοι και πάλι ο Ιωαννίδης κι ο Τζούρισιτς, ενώ κοντά στην επιστροφή τους βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Παλάσιος, Τσέριν και Γερεμέγεφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς – Κώτσιρας, Βιλένα – Αϊτόρ, Μπερνάρ, Τζούρισιτς – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ Ατρόμητος

Με το επιβλητικό 4-0 επί της ΑΕΛ, ο Ατρόμητος εξασφάλισε χωρίς προβλήματα την παρουσία του στους «8» του κυπέλλου. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα εκτός έδρας, οι Περιστεριώτες είχαν εύκολη, όπως φάνηκε, δουλειά στο γήπεδό τους. Ο Τριμμάτης έκανε το 1-0 στο 39’, με τον Ανγκιέλσκι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του από τα έντεκα μέτρα στο 50’. Έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα. Τσακμάκης (84’) και Βέργος (90+3’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, στο ματς που έμελλε να είναι το τελευταίο του Ίλιτς χωρίς ήττα στον πάγκο της ομάδας. Κι αυτό γιατί ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή με 5-0 από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Η συντριβή από την Ένωση έριξε την ομάδα του Περιστερίου στην όγδοη θέση, χωρίς πάντως να αλλάζει η διαφορά των τριών βαθμών από τα πλέι-οφ.

Stat attack: Μετρά τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Μπήκαν στις προπονήσεις οι Έρλινγκμαρκ και Φριτζόνσον, με τους τραυματίες Κούντε, Τζαβέλλα, Κιβρακίδη και Τζοβάρα και τους διεθνείς Καμαρά και Κεσχρίντα να μην υπολογίζονται.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Τσιντώτας – Πομόνης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ – Γκονθάλεθ – Γιουμπιτάνα, Καραμάνης, Κούεν, Βαλένσια – Βέργος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος προγνωστικά

Επιτακτικής σημασίας η νίκη για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να συνεχίσει στο κύπελλο. Πάντως, ακόμα κι αν προέρχεται από ντροπιαστική ήττα ο Ατρόμητος, μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι. Η λογική λέει πως θα παίξει αμυντικά για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, με στόχο να χτυπήσει την πρόκριση στο Περιστέρι. Αυτό σε συνδυασμό με την απουσία των δύο σέντερ φορ των «πρασίνων» και της επιστροφής του Ιωαννίδη από τραυματισμό, μας οδηγεί στο under 2,5, που διπλασιάζει στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending