Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το άστρο που διπλασιάζει #Blackbird

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, επιλογή που διπλασιάζει προτείνει απόψε ο #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Το κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται και σήμερα στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με αυτό, δίνοντας προσοχή σε μια αναμέτρηση.

Προγνωστικά: Διπλασιάζει ξανά στην Λεωφόρο

Η αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε σήμερα, είναι αυτή του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Δυσκολεύτηκε μεν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ των Αϊτόρ και Γεντβάι ήταν αρκετά, ώστε οι «πράσινοι» να παραμείνουν ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την Κυριακή έχουν ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα τους «ασπρόμαυρους», ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σερί του Ατρομήτου κάποια στιγμή θα έσπαγε. Βαριά η ήττα από την ΑΕΚ με 0-5, ωστόσο πρέπει να βρει τα πατήματα του, καθώς απόψε έχει απαιτητική αποστολή για το κύπελλο και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Σίγουρα δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα, ώστε να έχει πιθανότητες και για τον επαναληπτικό.

Έχει απουσίες η ομάδα του Τερίμ, ωστόσο έχει τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Θεωρώ πως ο άσος συνδυαστικά με το under 3,5 στον διπλασιασμό θα επαληθευτεί.

Το άστρο που διπλασιάζειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Το άστρο που διπλασιάζει

Combo
21:00

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

1 & under 3,5

2.00
BET: 24 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending