Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ώρα της ισοπαλίας στο 3.10 #Jimandrez

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez σημειώνει δύο προγνωστικά από Κύπελλο Ασίας και με βολικές ισοπαλίες στο 3.10.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με προγνωστικά σήμερα, ξανά με Ασία για να συνεχίσουμε τα ταμεία της προηγούμενης φοράς. Φύγαμε να δούμε τα πονταρίσματα μας.

Προγνωστικά: Βολική ισοπαλία και γκολ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ιορδανίας απέναντι στο Μπαχρέιν. Ένα ματς το οποίο και οι δυο βολεύονται με την ισοπαλία κατά συνθήκη, αφού η παρέα του Αλ-Τάμαρι τερματίζει όπως και να έχει στις δύο πρώτες θέσεις ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα τερματίσουν με τέσσερις βαθμούς ως καλύτεροι τρίτοι. Λίγο-πολύ το σημείο της βολικής ισοπαλίας δείχνει να είναι εξαιρετικό, εξάλλου δεν έχουμε δει πολλές σε αυτό το Κύπελλο Ασίας ενώ οι δύο χώρες δεν έχουν άσχημες σχέσεις. Επιλογή το Χ λοιπόν στον τριπλασιασμό, για πρώτη φορά σε στήλη!

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με τη Μαλαισία. Η αλήθεια είναι πως η αρμάδα του Σον μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ιορδανία θα ψάξει νίκη με μεγάλο σκορ για να τερματίσει εκείνη πρώτη σε περίπτωση ισοβαθμίας. Απέναντι της η χειρότερη ομάδα του τουρνουά που έχει λίγη ποιότητα και τεράστια αφέλεια. Το Over 3,5 αξίζει σε απόδοση διπλασιασμού.

Μονό
13:30

Ιορδανία – Μπαχρέιν

Χ

3.10
BET: 5 units
Μονό
13:30

Νότια Κορέα – Μαλαισία

Over 3,5

2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending