Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Wizink Center
  • Διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Πατέρνικο, Ράτσις.
  • Προϊστορία: Οι Ισπανοί προηγούνται με 21-17 στα παιχνίδια των δύο ομάδων από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και μάλιστα με διαφορά από τη δεύτερη θέση, έχοντας ρεκόρ 19-3. Την περασμένη εβδομάδα γνώρισε βαριά ήττα, εκτός έδρας από τη Μονακό, με 98-74. Απών ήταν ο Ταβάρες και σε ρηχά νερά όλα τα μεγάλα της αστέρια, με πρώτο σκόρερ τον Μούσα, που πέτυχε δώδεκα πόντους.

Stat attack: Είναι πρώτη σε ασίστ με 21 ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Ταβάρες και Γιουλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοζέρ.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 12-10. Επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Μακάμπι με 89-72. Κορυφαίος όλων ήταν ο Μιλουτίνοφ, που αναδείχτηκε και MVP της αγωνιστικής, με 20 πόντους και 20 ριμπάουντ. Το βράδυ της Δευτέρας ηττήθηκε στο ντέρμπι της Basket League από τον Παναθηναϊκό με 85-80.

Stat attack: Έχει την καλύτερη άμυνα με 74,6 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ. Οι λύσεις πλέον είναι περιορισμένες και τα επιθετικά όπλα του Μπαρτζώκα περιορίζονται αισθητά. Οι Πειραιώτες ξέρουν ότι δεν έχουν καμία τύχη αν το σκορ φύγει ψηλά. Ταυτόχρονα η Ρεάλ θα στερηθεί τον Ταβάρες, που είναι επίσης κομβικός στο επιθετικό κομμάτι. Όλα αυτά, όπως και η προϊστορία, δείχνουν under σε ένα ήδη υψηλό line.

Μονό
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

Under 161,5

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending