Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μακάμπι – Παναθηναϊκός πορογνωστικά

  • Γήπεδο: Aleksandar Nikolic Hall
  • Διαιτητές: Λοτερμόζερ, Νίκολιτς, Πέτεκ
  • Προϊστορία: Η Μακάμπι μετράει 17 νίκες και ο Παναθηναϊκός 15 σε 32 αγώνες από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μακάμπι

Είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 12-10. Βέβαια, είναι μέρος μιας τετραπλής ισοβαθμίας, γεγονός που σημαίνει πως εύκολα μπορεί να σκαρφαλώσει στην κατάταξη. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποδώσει πολύ καλύτερα από το τελευταίο ματς, στο οποίο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 89-72. Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν στη σύνθεσή της, δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι, έχοντας σαν κορυφαίο τον Μπόλντγουιν.

Stat attack: Είναι δεύτερη σε ασίστ με 19,6 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 14-8. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Στο τελευταίο ματς υπέταξε την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 84-71. Για ένα ακόμα ματς, ο Κέντρικ Ναν ξεδίπλωσε το επιθετικό του ταλέντο πετυχαίνοντας 21 πόντους. Το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Basket League με 85-80, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας.

Stat attack: Είναι δεύτερος σε κλεψίματα με 7,6 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Σλούκας, Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαντζούκας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μακάμπι – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Η Μακάμπι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει φέτος, κυρίως λόγω αστάθειας, όμως διαθέτει ένα ρόστερ που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δεδομένου ότι βρίσκει τον Παναθηναϊκό πληγωμένο από τους τραυματισμούς στην περιφέρεια, έχει μια καλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Πάμε λοιπόν με το μεγαλύτερο κίνητρο που είναι στη μεριά των τυπικά γηπεδούχων.

Μονό
21:05

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός

1

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending