Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Εδώ είναι Βελιγράδι! #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ζαλγκίρις και βλέπει τον Ζοτς να χαμογελά!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εκτός ο Ιμπάκα χθες, τραυματίστηκε ο Μπούκερ και κάπως έτσι η Μπάγερν δεν τα κατάφερε. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ζαλγκίρις, ποντάροντας σε ένα combo.

Προγνωστικά μπάσκετ: Εκεί που όλοι προσκυνούν

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια, η Παρτιζάν, που έχει ρεκόρ 11-11, υποδέχεται την Ζαλγκίρις, που μετράει τρεις νίκες λιγότερες. Οι Σέρβοι έχουν οκτώ νίκες σε δέκα εντός έδρας ματς φέτος. Ωστόσο, με τρεις ήττες  στα τελευταία τέσσερα ματς, έχει υποχωρήσει στην κατάταξη, γεγονός που κάνει το αποψινό ματς «must win». Τώρα θα μου πείτε… τα ίδια λέγαμε και χθες. Ποιος όμως μπορεί να συγκρίνει το Μόναχο με το Βελιγράδι, που όταν πρέπει… κατηφορίζει!

Δίκαια είναι χαμηλά ο άσος, αλλά γλυκαίνει αν τον συνδυάσουμε με πόντους. Άλλωστε η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της και η Ζαλγκίρις θα ακολουθήσει, έχοντας εξαιρετικούς σουτέρ από μακρινή απόσταση. Μην ξεχνάμε πως οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς προβλήματα. Σημαντική είναι η επιστροφή του Πάντερ για τους γηπεδούχους. Στον πρώτο γύρο, η Παρτιζάν κέρδισε και στο Κάουνας με 93-85. Θα είμαι ικανοποιημένος και με μικρότερο σκορ, αρκεί να είναι πάνω από τους 153 πόντους.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:30

Παρτιζάν – Ζαλγκίρις

1 (-2,5) & over 153,5

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending