Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανοιχτά ματς σε Φρανκφούρτη και Λονδίνο #Bats

προγνωστικά

Με Bundesliga και FA Cup ασχολείται σήμερα ο #Bats, βγάζοντας σημεία που φτάνουν το 2.03.

Ευκαιρία για ποντάρισμα στα γκολ για αυτή την Παρασκευή, με προγνωστικά σε «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» και «Στάμφορντ Μπριτζ».

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Γερμανία ανοίγει με την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Μάιντζ. Παραδοσιακά οι «αετοί» παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν με την συγκεκριμένη αντίπαλο, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι τρέχουν αήττητο σερί επτά αγώνων. Η «αυτοκτονία» στην έδρα της Ντάρμσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, με το 0-2 να γίνεται 2-2 στο τέλος, τους άφησε στο -5 από την 5η Ντόρτμουντ. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μάιντζ που μετά από μια μικρή περίοδο που αναθάρρησε με την αλλαγή προπονητή, έχει επιστρέψει στην εσωστρέφεια και τα αρνητικά αποτελέσματα. Αναβλήθηκε το ματς της κόντρα στην Ουνιόν για την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε θα είναι πιο φρέσκια απόψε. Χρειάζεται το τρίποντο και για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και για λόγους γοήτρου. Δύο ομάδες που θα χρειαστεί να ρισκάρουν και δε θα βολευτούν στην ισοπαλία, μπορούν να βγάλουν το over 2,5. Στο 2.03 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Fonbet.

Τσέλσι – Άστον Βίλα

Το ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα στον τέταρτο γύρο του FA Cup είναι σίγουρα αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Τσέλσι – Άστον Βίλα. Οι «μπλε» θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο τους για φέτος με την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup. Μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό από τη Μίντλεσμπρο, όμως στη ρεβάνς διέλυσαν την αντίπαλό τους με 6-1. Ορεξάτοι οι «μπλε» στα ματς κυπέλλου, παίζουν πιο ελεύθερα και μάλλον καλύτερα.

Κι η Άστον Βίλα ψάχνει τη διάκριση στις νοκ-άουτ διοργανώσεις, αφού η εξαιρετική εικόνα της ομάδας αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δίψα για τρόπαια. Εκτός έδρας πάντως το σύνολο του Έμερι είναι ή του ύψους ή του βάθους, δίχως να πιάνει τα εντός έδρας στάνταρ. Μετρά δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό στο γήπεδο της Τσέλσι, κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στους Λονδρέζους να παίξουν για τη νίκη. Κι εδώ θα πάρουμε το over 2,5 στο 1.80 της Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
21:30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ

Over 2,5

2.03
BET: 26 units
Μονό
21:45

Τσέλσι – Άστον Βίλα

Over 2,5

1.80
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending