Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κόντρα στην ψυχολογία για το 1.85 #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με ειδικό από την αναμέτρηση της Εφές με τη Μονακό ποντάροντας στον Μάικ Τζέιμς.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με μπασκετάκι μετά από καιρό αφού αναμένουμε το Κύπελλο Ασίας και Αφρικής οπότε ένα διάλειμμα στα προγνωστικά με Euroleague μας είναι απαραίτητο. Ένα παιχνίδι στην Τουρκία έχουμε ξεχωρίσει και μία επιλογή, πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Με τον Μάικ για ταμείο

Εφές εναντίον Μονακό σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι Τούρκοι είναι σε καλή κατάσταση και έχουν πετύχει δύο αρκετά σημαντικές νίκες εντός έδρας απέναντι σε Βίρτους και Μπαρτσελόνα, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Λάρκιν να παραμένει σε λειτουργία… MVP. Βέβαια οι δυνατότητες της φετινής Εφές είναι κάπως περιορισμένες. Δεν έχει σπουδαία σταθερότητα και κόντρα σε αθλητικά σύνολα δεν αντέχει ιδιαίτερα. Ένα τέτοιο είναι και η Μονακό που διαθέτει λύσεις ώστε να τρυπήσει την ευάλωτη άμυνα της με ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς ενώ θα ρίξει κορμιά στην άμυνα για να σταματήσουν τους αστέρες των γηπεδούχων. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει το έκτος έδρας ρεκόρ και ένα διπλό μπορεί να το πετύχει σε ένα ματς που μάλιστα δεν έχει απουσίες.

Επιλογή μας το καλοπληρωμένο over στο PRA του Τζέιμς που είναι σε ένα εφικτό line του ειδικά με τις τωρινές του εμφανίσεις.

Ειδικό
19:30

Εφές – Μονακό

Μάικ Τζέιμς over 27,5 PRA

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending