Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Στάδιο Τότεναμ Χότσπερ» (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Στο πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3-3.
  • Η Τότεναμ έχει απολογισμό 5-1-3 στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.
  • Εντός έδρας η Τότεναμ μετρά σερί πέντε νικών χωρίς να δεχτεί γκολ από την Σίτι, δηλαδή σε όσα ματς έδωσαν οι δύο ομάδες στο νέο της γήπεδο.
  • Σε έξι από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της πήρε ισχνή νίκη κόντρα στην Μπέρνλι και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Ήρωάς της ο Πόρο που με μακρινό σουτ στο 78’ χάρισε τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στα «σπιρούνια». Ακολούθησε το χορταστικό 2-2 με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (Χόιλουντ 3’, Ράσφορντ 40’), η ομάδα του Ποστέκογλου βρήκε την ισοφάριση πρώτα με τον Ρισάρλισον (19’) και μετά με τον Μπεντανκούρ (46’). Θα μπορούσε να έχει κάνει και την ανατροπή με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τελικά έμεινε στο 2-2 με τους «κόκκινους διαβόλους» και διατήρησε την 5η θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς της Τότεναμ επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λο Σέλσο, Βελίζ, Ντέιβις και Σκάρλετ, καθώς κι οι διεθνείς Σον, Μπισούμα και Σαρ. Μάντισον και Σόλομον πιθανώς να είναι διαθέσιμοι μετά από καιρό, όμως η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι – Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ – Τζόνσον, Κουλουσέφσκι, Βέρνερ – Ρισάρλισον.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι απέκλεισε «στο ρελαντί» την Χάντερσφιλντ και βρέθηκε χωρίς προβλήματα στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με σκοπό να υπερασπιστεί το τρόπαιό της. Με δύο γκολ του Φόντεν (33’, 65’), ένα του Άλβαρεζ (37’), ένα του Ντοκού (74’) κι ένα αυτογκόλ ενδιάμεσα (58’), οι «πολίτες» επικράτησαν με το εμφατικό 5-0. Εμφανώς πιο δύσκολη ήταν η νίκη που ακολούθησε στην έδρα της Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα. Η Σίτι προηγήθηκε δίκαια με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 26’, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα στο διάστημα 35’-37’. Τελικά ο Ντε Μπρόινε «καθάρισε» στη μεγάλη του επιστροφή πετυχαίνοντας εντυπωσιακό γκολ για την ισοφάριση στο 74’, κι έδωσε την ασίστ για το τελικό 3-2 στο 90+1’ από τον Μπομπ. Στο -5 από την κορυφή με ματς βρίσκεται λιγότερο η ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία μετρά 43 βαθμούς στη δεύτερη θέση.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία οκτώ ματς της σημειώθηκαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Στόουνς και Ακάντζι, ο Χάαλαντ που δε βρίσκεται στο 100% και πιθανώς κι ο Έντερσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ορτέγκα – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβασιτς – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν – Άλβαρεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Ακόμα και στα χειρότερά της η Τότεναμ βρίσκει έναν μαγικό τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει κόντρα στην Σίτι. Ειδικά στο καινούριο της γήπεδο, όπου μετρά 5/5 με γκολ 7-0. Κάποια στιγμή όμως αυτό θα σταματήσει. Ειδικά σε μια νοκ άουτ διοργάνωση που παρότι αποτελεί κάθε σεζόν την καλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν τα «σπιρούνια» κάποιο τρόπαιο, εν τέλει καταλήγουν να τα… θαλασσώνουν. Αποφασισμένη να τα σηκώσει όλα από την πλευρά της η ομάδα του Γκουαρδιόλα, οπότε το διπλό με over 2,5 στο 2.05 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending