Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θέλετε ταμείο σε max 10 λεπτά;

Δυάδα του 2.61 με τις αναμετρήσεις Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη – Λειψία έχει ο #Klhmats.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Αδίκησε τον εαυτό της η Σπόρτινγκ την Τετάρτη και μοιραία δεν πέρασε το προγνωστικό μας. Έτοιμα όμως του Σαββάτου, εσείς είστε έτοιμοι;

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Με τη σημερινή δυάδα πιθανώς ορισμένοι να ξαφνιαστείτε. Είναι από τις αναμετρήσεις Στουτγκάρδη – Λειψία και Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ. Παρόμοιο ποντάρισμα. Και σε δέκα λεπτά ή και λιγότερο, θα ξέρουμε αποτέλεσμα. Εκτιμώ πως οι ομάδες θα εκκινήσουν δυναμικά στην έναρξη του αγώνα. Επιθετικός ο προσανατολισμός τους άλλωστε όλη τη σεζόν. Δεν φοβούνται να ανοιχτούν, να ψάξουν γκολ.

Εκτιμώ πως στο πρώτο δεκάλεπτο, τυπικά έως 09:59, θα έχουμε από ένα κόρνερ σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό θα κρατήσω για τη δυάδα μου.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending