Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψυχωμένα λιοντάρια στο 1.85 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Βόλος ασχολείται ο #Fidel για το 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τα χρόνια περνάνε. Δεν είμαι παιδαρέλι πια. Μοιραία, οι δυνάμεις μου μειώνονται. Δεν πεθαίνω, μην αγχώνεστε. Όπως και να έχει βέβαια, όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει, μειώνονται οι αντοχές του. Γι’ αυτό και πλέον γράφω λιγότερα ψαγμένα προγνωστικά.

Για να είμαι ειλικρινής δεν με φοβάμαι. Λογικά φάση θα είναι. Θα επιστρέψω δριμύτερος, θα έρθει και το Euro 2024 που μπορεί να γράφω και 7/7, τέτ(χ)οιος είμαι. Πάμε στα σημερινά για να μην σας κουράζω, τα οποία σαφώς και θα αφορούν την αγαπημένη Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται το Βόλο στις Σερρές. Εύκολη αναμέτρηση προς ανάλυση; Σε καμία περίπτωση. Οι μεν γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες και προσδοκούν στην άμεση εξασφάλιση της παραμονής, οι δε φιλοξενούμενοι σε δεινή θέση και με κάμποσες ήττες.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, παρά τις απουσίες, δείχνει σημάδια ζωής. Δίνουν βοήθειες Ουάρντα και Μπετανκόρ, ενώ όταν επιστρέψει και ο Μασαρίποφ, οι Σερραίοι θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι. Πάντως, ακόμη και με απουσίες, τα «λιοντάρια» παίζουν με πάθος και μπαίνουν δυνατά στο γήπεδο. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κάνει η ομάδα της Μανγησίας.

Το anytime score 1-0 κρατάω για τα ψαγμένα προγνωστικά μου. Ένα και καλό, που λέγαν στο χωριό μου.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μονό
19:30

Πανσερραϊκός – Βόλος

Anytime score: 1-0

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending