Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Βασίλισσα και ο πύργος #Dogass

Η Βασίλισσα και ο πύργος

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με επιλογές που φτάνουν το 4.00

Καλημέρα σε όλους. Έφτασε το Σαββατοκύριακο και στα προγνωστικά μας, θα κινηθούμε στα δικά μας μονοπάτια.

Προγνωστικά μπάσκετ: Καθαρίζει η ΑΕΚ, βολές διπλασιασμού στο ΣΕΦ

Ηλεκτροσόκ στην ΑΕΚ ,που μετά την οριακή ήττα από τον Προμηθέα, έδιωξε τον Χουάν Πλάθα και ανακοίνωσε τον Ηλία Ζούρο. Σήμερα θα βρει μπροστά της την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, Καρδίτσα. Εδώ όλα με οδηγούν στο άνετο διπλό της ΑΕΚ. Εξηγούμαι. Όλες οι ομάδες μετά από απόλυση προπονητή εμφανίζονται καλύτερες. Αν συνδυάσουμε την διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων τότε το 2(-4,5) θα μπει στο προγνωστικά μας. Ακόμη, θα πάρουμε και τους over 9,5 πόντους του Τζόρνταν Μόργκαν καθώς, η Καρδίτσα δεν έχει ανάλογο κορμί να τον αντιμετωπίσει.

Πάμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Εδώ θα πάρουμε την over 0,5 εύστοχη ελεύθερη βολή του ΜακΝις. Ο ψηλός του ΠΑΟΚ δεν θα βρει μπροστά του τους Φαλ-Μιλουτίνοφ. Οπότε, θα βρει χώρους να δράσει.

Με τις ασσίστ στο ντέρμπι

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Όλντενμπουργκ με τη Λούντβιχσμπουργκ. Εδώ θα πάρω τις over 2,5 ασίστ του Σίλας Μέλσον. Ο πλέιμέικερ των φιλοξενούμενων, έχει σημειώσει πρόοδο στην δημιουργία του. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του δίνει πάνω από τέσσερις ασσίστ μ.ο. όποτε, το 1.93 μας κλείνει το μάτι.

Μονό
17:15

Καρδίτσα – ΑΕΚ

2 (-4,5)

901.40
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 4.00
17:15

Καρδίτσα – ΑΕΚ

Μόργκαν over 9,5 πόντοι

1.93
20:00

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

ΜακΝις over 0,5 εύστοχη βολή

2.07
BET: 20 units
Ειδικό
19:30

Όλντεμπουργκ – Λούντβιχσμπουργκ

Μέλσον over 2,5 ασίστ

1.93
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending