Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με άνεση και φόρα για το 1.95 #Jimandrez

Τρελή πρόταση για Μορόν από ομάδα της Big4!

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με ποντάρισμα και προγνωστικό από την Stoiximan Super League και το ματς της Κηφισιάς με τον Άρη.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ελληνικό ενδιαφέρον και προγνωστικά από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με του Άρη. Δυνατό παιχνίδι όπως και να το κάνουμε, πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε ξεχωρίσει.

Προγνωστικά: Για γκολ και θέαμα στην Καισαριανή

Ματς λοιπόν ανάμεσα σε δύο ομάδες με τελείως διαφορετικά σύνολα που έχουν εντελώς άλλη φιλοσοφία. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση αφού με τον νέο προπονητή δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο σπουδαίο αποτέλεσμα και η άμυνα τους είναι σε κάκιστη κατάσταση αφού πάντα έχει μεγάλα κενά. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη διατηρούν το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο και αναμένεται rotation αφού και χρειάζονται ανάσες ορισμένοι και υπάρχουν απουσίες με μεγαλύτερη εκείνη του Κουέστα.

Το ματς έχει κυρίως μονόπλευρο ενδιαφέρον αλλά ο απελευθερωμένος Άρης παίζει όμορφο ποδόσφαιρο όπως μας έδειξε και στο Αγρίνιο. Το Over 2,5 καλοπληρώνει για βάση της περίστασης και αξίζει ένα καλό ποντάρισμα.

Μονό
20:00

Κηφισιά – Άρης

Over 2,5

1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending