Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρεις δυάδες κι ένα μονό έως 4.00 #Mertzanidis

Τρεις δυάδες κι ένα μονό έως 4.00

Προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές επιλογές από Ιταλία και Γαλλία αλλά και από ντέρμπι στην Τούμπα έχει σήμερα ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με αρκετό κέρδος κλείσαμε την προηγούμενή μας στήλη αφού οι Ιταλοί μας πληρώσανε στα γκολ αλλά και στα φάουλ. Οριακά μας πλήρωσε ο Πάλμερ και ο Γουότκινς στα σουτ, ενώ ο Βέρνερ δεν πήρε κάποια προσπάθεια αφού κοιτούσε περισσότερο να μοιράσει. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Νάπολι που θα κοντραριστεί στην Ρώμη με την Λάτσιο αλλά με πολλές απουσίες. Εκτός για τους περσινούς πρωταθλητές οι Κβαρατσκέλια, Οσίμεν, Ανγκισά, Καγιούστε, Νατάν, Σιμεόνε και Μερέτ ενώ για την Λάτσιο εκτός οι Ιμόμπιλε και Τζακάνι. Μακριά από τον καλό της εαυτό η Νάπολι και για αυτό βρίσκεται στην ένατη θέση ενώ με νίκη οι γηπεδούχοι μπαίνουν εντός τετράδας. Κομβικές οι απουσίες των φιλοξενούμενων για αυτό θα οδηγηθώ στον άσο ενώ θα πάρω και ένα combo με κάρτες αφού βλέπω δυνατό παιχνίδι.
  • Μένουμε στη γειτονική Ιταλία αφού η Τζένοα θα υποδεχτεί την Λέτσε. Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες με τη Τζένοα να αγνοεί την ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια ενώ η Λέτσε δεν έχει νίκη στα ισάριθμα ματς. Χωρίς νίκη η Λέτσε εκτός έδρας και δεν νομίζω πως μέσα σε μία τόσο καυτή έδρα θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο.
  • Στην Μόντσα τώρα, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Σασουόλο. Αμφότερες βρίσκονται οριακά κάτω από το μισό της βαθμολογίας με κύριο στόχο πλέον την άνετη παραμονή. Πιστεύω δεν θα κινδυνεύσουν και ότι σήμερα και οι δύο θα κοιτάξουν να πάρουν το τρίποντο. Πρώτη επιλογή το goal/goal αφού δύσκολα βγάζεις σημείο.
  • Γυρνάμε Ελλάδα αφού η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην «Αγιά Σοφιά». Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για την ομάδα του Αλμέιδα καθώς ο ΟΦΗ είναι κατώτερος των περιστάσεων φέτος, με μεγάλο πρόβλημα στο γκολ μιας και διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Θα πάμε με τα ασιατικά γκολ της ΑΕΚ.
  • Στην Τούμπα έχουμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Στους 44 βαθμούς βρίσκονται και οι δύο ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δείχνει να είναι πιο έτοιμος από τον προβληματικό και πειραματικό Παναθηναϊκό. Αρκετά φορμαρισμένος ο «δικέφαλος του βορά» και ειδικά μέσα στην έδρα του μοιάζει ασταμάτητος. Θα πάω πάλι με τα ασιατικά γκολ του ΠΑΟΚ.
  • Τέλος κλείνουμε με το ΛοριάνΧάβρη σε ένα ματς το οποίο πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι μετράνε αρκετές απουσίες που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο για την παραμονή. Μόλις δύο νίκες σε 18 παιχνίδια σε αντίθεση με την Χάβρη που είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Οι απουσίες της Λοριάν είναι κομβικές για αυτό θα πάρω με κάλυψη στο διπλό.
Απόδοση δυάδας 2.40
13:00

Τζένοα – Λέτσε

1 dnb

1.50
19:00

Λάτσιο – Νάπολι

1 dnb

1.60
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.95
16:00

Λοριάν – Χάβρη

2 dnb

1.82
16:00

Μόντσα – Σασουόλο

Goal/goal

1.62
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.48
16:00

ΑΕΚ – ΟΦΗ

ΑΕΚ over 2 ΑΗ

1.55
20:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ over 1 AH

1.60
BET: 30 units
Combo
19:00

Λάτσιο – Νάπολι

Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από 2+ κάρτες & over 5,5 κάρτες & 1Χ & Λάτσιο over 3,5 σουτ στην εστία

4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending