Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καιρός να θυμηθεί ότι είναι πρωταθλήτρια #Bats

Ο #Bats επιλέγει έξι σημεία που ξεκινούν από το 1.85 και φτάνουν έως το 3.50 από το κυριακάτικο κουπόνι.

Πέντε διαφορετικές διοργανώσεις θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά, σε πολύ δυνατές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Τβέντε

Ξεκίνημα με την Eredivisie και την αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Τβέντε. Με ψυχολογία από την σπουδαία νίκη στο κύπελλο επί της Αϊντχόφεν (1-0), οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες και στο πρωτάθλημα. Η Τβέντε είναι σκληρό «καρύδι» αλλά δε διαθέτει την ποιότητα της ομάδας του Ρότερνταμ. Ειδικά εκτός έδρας δυσκολεύεται και παρότι συνήθως βρίσκει γκολ, η άμυνά της δεν της επιτρέπει να ελπίζει σε κάτι μεγάλο. Άσος και over 2,5 η επιλογή μας στο 1.97 της Novibet.

Ρεμς – Ναντ

Η Ρεμς συνεχίζει από εκεί που άφησε την περσινή σεζόν, και φέτος μοιάζει έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Ο πικρός αποκλεισμός στο κύπελλο της δίνει τουλάχιστον τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στη Ligue 1, όπου έχει βάλει πλώρη για μια από τις πρώτες έξι θέσεις. Αντίθετα, η Ναντ φέτος προβληματίζει αρκετά και φαίνεται πως θα δώσει μάχη για την παραμονή. Ήρθε κι η ήττα εντός έδρας από τη Λαβάλ για να την αφήσει εκτός κυπέλλου, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Η αλλαγή προπονητή τον Νοέμβριο δε δείχνει να έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Το να τις κάνουν πέντε, σε μια πολύ δυνατή έδρα όπως είναι αυτή της Ρεμς, πληρώνει καλά. Πάμε με τον άσο στο 1.85 της Stoiximan.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Ντάρμσταντ

Δε θα μπορούσε να λείπει κι η Bundesliga από την στήλη, ακόμα και σήμερα που το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις. Πρώτη είναι αυτή ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Ντάρμσταντ. Πρόκειται για κρίσιμη μονομαχία των τελευταίων θέσεων, με τους γηπεδούχους σε ευνοϊκή θέση. Ο Μπιέλιτσα -ο οποίος δε θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας λόγω τιμωρίας- έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα πιο σφιχτό σύνολο στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα όμως η άμυνα από μόνη της δε θα είναι αρκετή. Η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας, ιδιαίτερα κόντρα στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αντίστοιχα, κι η Ντάρμσταντ «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα, οπότε θα αναγκαστεί να ρισκάρει. Το 2-2 με την Άιντραχτ, και κυρίως ο τρόπος που έσωσε την ισοπαλία, της δίνουν ψυχολογία για να διεκδικήσει το διπλό στο Βερολίνο. Γενικώς οι δύο ομάδες μας προσφέρουν χορταστικά παιχνίδια όταν αναμετρώνται (6/7 goal/goal και 6/7 over 2,5), οπότε θα πάρουμε το αμφίτερμα σε τιμές αουτσάιντερ. Στο 1.93 αυτή η επιλογή στη Fonbet.

Λάτσιο – Νάπολι

Θα ήταν το ματς της ημέρας στην Ιταλία αν δεν είχαμε το ματς της Φιορεντίνα με την Ίντερ αργότερα. Και πάλι, η μονομαχία της Λάτσιο με τη Νάπολι συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Αμφότερες ηττήθηκαν από τους «νερατζούρι» για το Super Cup την προηγούμενη εβδομάδα, η πρώτη στον ημιτελικό κι η δεύτερη στον τελικό. Σιγά-σιγά πάντως οι Ναπολιτάνοι παρουσιάζουν μια βελτίωση με τον Ματσάρι στον πάγκο και σήμερα καλούνται να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Φέτος προβληματίζουν αλλά γενικά η Λάτσιο είναι… του χεριού τους. Και παρά το δυνατό εντός έδρας ρεκόρ των «λατσιάλι», η απόδοσή τους δεν πείθει ώστε να θεωρούνται φαβορί. Περιμένουμε η πρωταθλήτρια να ξυπνήσει στο «Ολίμπικο» και να πάρει ένα μεγάλο διπλό, κάτι που τιμάται στο 3.50 στην Bet365.

Προγνωστικά: Ισημερινή Γουινέα – Γουινέα

Πάμε και στην Αφρική για το Κύπελλο Εθνών. Δύο ακόμη αναμετρήσεις για τους «16» σήμερα, με πρώτη αυτήν της Ισημερινής Γουινέας με τη Γουινέα. Εκκωφαντική η υπεροχή της πρώτης στον πρώτο όμιλο, καθώς μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στη Νιγηρία υπέταξε με 4-2 τη Γουινέα-Μπισάου και με 4-0 τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού.

Αντίθετα, η Γουινέα έχασε μέσα από τα χέρια της τη δεύτερη θέση σε όμιλο με Σενεγάλη, Καμερούν και Γκάμπια. Έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την τελευταία, άντεξε στο 1-1 με το Καμερούν παρότι έπαιζε με δέκα για ένα ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Σενεγάλη που επίσης βολευόταν με την ισοπαλία. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κι η ήττα με 1-0 από τους Σενεγαλέζους θα της ήταν αρκετή. Αυτή όμως δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 90’… Παρά την ποιότητα που διαθέτει η Γουινέα, ζορίζεται αρκετά στο σκοράρισμα και στηρίζεται στην άμυνά της. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων σίγουρα αδικείται από τις αποδόσεις η Ισημερινή Γουινέα. Θα την στηρίξουμε παίζοντας την πρόκρισή της στο 2.40 της Fonbet.

Αίγυπτος – Λ.Δ. Κονγκό

Το Αίγυπτος – Λ.Δ. Κονγκό είναι το άλλο ματς της ημέρας στη διοργάνωση. Οι «φαραώ» προκρίθηκαν με τρεις ισοπαλίες, όλες με 2-2 και γλίτωσαν έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό. Δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Σαλάχ, κι αυτό εύλογα ανέβασε σημαντικά τις αποδόσεις για τη νίκη τους. Πάντως κι η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό δεν τρομάζει, παίρνοντας επίσης τρεις ισοπαλίες στον όμιλο. Σφιχτή ομάδα με ικανότητα να σκοράρει, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα κενά της άμυνας της Αιγύπτου. Περιμένουμε πιο ανοιχτό ματς από τους μπουκ, και η επιλογή του goal/goal ή over 2,5 αξίζει στο 1.91 της Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending