Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ήττα του Βόλου από τον Άρη για την Β΄ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Άρη τα κορίτσια ποδοσφαίρου του Βόλου, που γνώρισαν την ήττα με 3-1 στο βοηθητικό του ΕΑΚ., στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στον 1ο όμιλο.

Μόλις στο 5ο λεπτό  η Μοσχίδου με πλασέ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Άρη, ενώ στο 25′ το πλασέ της Σαββίδου η Φέγγερ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η μέσος των φιλοξενούμενων Κουπετσίδου είχε δύο δοκάρια σε σουτ (26′,36′) όπως και η καρφωτή κεφαλιά της Μοσχίδου είχε την ίδια κατάληξη έπειτα από σέντρα της Κοκοβιάδου στο 28′.

Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική δραστηριότητα του Βόλου, η σέντερ φορ Γαρυφαλλίδου με ατομική ενέργεια και άψογο σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και στο 54′ ο Άρης πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ (1-2) με κεφαλιά της Κοκοβιάδου μετά από κόρνερ της Κωνσταντινιδου.

Στο 58′ από σέντρα της Ταψαχαλίδου η Τζήσιου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-3) και στο 88′ οι φιλοξενούμενες είχαν χαμένο πέναλτι όταν η Πανέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ : Φέγγερ, Τράικου (82’Καουνα), Sadicu (59’Λουκοπούλου), Σταμοπούλου (82’Χασάπη), Γιουβανίδη,

Γκαντούλη, Μπότσαρ, Θεοχαρίδου (75’Βαρελά), Πούλιου, Κρανά, Γαρυφαλλίδου (82’Θεοχάρη).

ΑΡΗΣ: Βήκα, Τοψαχαλίδου (70’Μαγγοπούλου),Κατεινα, Μαλισιώρα (61’Πανέ), Κουπετσίδου, Τζήσιου (83’Σιακκά), Κοκοβιάδου, Σαββίδου (61’Μπεράτη), Μπεκιάρη, Μοσχίδου, Κωνσταντινιδου (83’Ναλμπάντη).

Trending