Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελληνικά combo για το 2.54

Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα ασχολείται ο #Klhmats για το 2.54.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Στη χθεσινή στήλη πληρωθήκαμε αρκετά εύκολα, καθώς η δυάδα με τα κόρνερ από την Bundesliga επιβεβαιώθηκε δίχως ιδιαίτερη δυσκολία.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, και στις δύο περιπτώσεις τα φαβορί είναι ευδιάκριτα και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ακλόνητα. Ανήμπορος φέτος ο ΠΑΣ, σε κακό φεγγάρι και με το μυαλό στο Κύπελλο ο ΟΦΗ.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ψάχνουν δύο νίκες με καλές εμφανίσεις, λίγο πριν την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας. Νίκες που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά και θα «τρομάξουν» τους αντιπάλους τους. Συν τοις άλλοις, σε ενδεχόμενη ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η Ένωση θα βρίσκεται στην κορυφή και ο Ολυμπιακός θα έχει μειώσει τη διαφορά.

Και στις δύο περιπτώσεις θα κρατήσω τον άσο με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο, εκτιμώντας πως τα φαβορί θα εκκινήσουν δυναμικά και θα επικρατήσουν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending