Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ταξίδι από Φάληρο μέχρι Βαλτιμόρη για το 2.20 #Jimandrez

Ο #Jimandrez επιστρέφει με πλούσια στήλη έξι επιλογών και προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι NFL με διπλασιασμούς!

Καλησπέρα σε όλους. Πλούσια στήλη Κυριακής απόψε με αναμετρήσεις από παντού και επιλογές ποδοσφαιρικές και δύο bonus στα προγνωστικά. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ιταλικά γκολ και άρωμα Γένοβας

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Τζένοα με τη Λέτσε. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι μία δουλεμένη ομάδα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια, πήραν διπλό στο Σαλέρνο, έδειξαν σε πολλά ματς στην έδρα τους καλά δείγματα ενώ δεν έχασαν από Γιουβέντους και Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι στον αντίποδα, βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και το ποδόσφαιρο που παίζουν δεν πείθει κανέναν, έχοντας μπει για τα καλά στην κουβέντα για την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας δε βλέπεται η Λέτσε και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια νίκη μακριά από το σπίτι της. Ο άσος πληρώνει καλά και τον επιλέγουμε.

Συνεχίζουμε ιταλικά και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βερόνα και Φροζινόνε. Ίδιες συνθήκες με το προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα σε έναν άμεσα ενδιαφερόμενο αντίπαλο και στην πιο άνετη «Φρόζι». Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο ευάλωτες άμυνες και οι γηπεδούχοι αναμένεται να πιέσουν αρκετά. Παρόλα αυτά, ο Σούλε και ο Κάιο Ζορζ μπορεί να προκαλέσουν τα δικά τους προβλήματα, το αμφίσκορο είναι μία επιλογή που δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε Κατάρ και Ελλάδα

Επόμενες στάσεις σε Κατάρ και Ελλάδα. Το Τατζικιστάν αντιμετωπίζει τα Εμιράτα για τα πρώτα νοκ-άουτ του AFC CUP. Οι Άραβες δεν έδειξαν καλά δείγματα στη φάση των ομίλων και ο φαβοριτισμός τους, είναι εάν όχι άδικος, υπερβολικός. Από την άλλη, η ομάδα του Σεγκρ έδειξε εξαιρετικά μαχητικό πρόσωπο στην φάση των ομίλων και δεν θα πέσει εύκολα. Η αμυντική λειτουργία και των δύο δεν ήταν καλή και δέχονται με άνεση γκολ, οπότε και εδώ το αμφίτερμα έχει λογική σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Προχωράμε με Ελλάδα και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έαν σε ένα ματς πρέπει να ξεσπάσει η ομάδα του Καρβαλιάλ είναι εδώ, καθώς απέναντι της θα βρει το χειρότερο σύνολο του πρωταθλήματος. Καλώς ή κακώς ο ΠΑΣ είναι σε τραγική κατάσταση και ήδη σκέφτεται τα play-out. Ο άσος με over 2,5 αξίζει σε μία αποδεκτή τιμή.

Προγνωστικά: Ευκαιρίες σε Basket League και ημιτελικό NFL

Τελειώνουμε τις προτάσεις μας με δύο tips μη ποδοσφαιρικά. Στις 20:15 στην Πάτρα για τη Stoiximan Basket League ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με την αρμάδα του Αταμάν να έχει το μυαλό της στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί για αυτό και επιλέγουμε να τους στηρίξουμε σε ένα χάντικαπ +22,5 πόντων.

Τέλος, το βράδυ στη Βαλτιμόρη οι Ρέιβενς για το NFL φιλοξενούν τους Τσιφς σε ένα σούπερ παιχνίδι. Ο ημιτελικός ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Βέβαια οι γηπεδούχοι έχουν την ορμή, τον σούπερ Λαμάρ Τζάκσον και μπορούν να πάνε στο SuperBowl. Ο άσος με -3,5 για να κλείσουμε τα προγνωστικά μας.

Περισσότερα

Click to comment

Trending