Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικός με νέο πρωταθλητή στο ΑΟ #Bilias1974

Μεγάλος τελικός στο Australian Open που προσφέρει ποικιλία στοιχηματικών επιλογών στα προγνωστικά τένις του #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους. Οι επιλογές μας στα προγνωστικά τένις του τετάρτου γύρου του Australian Open μας άφησαν με οριακές απώλειες από πλευράς επένδυσης. Πέρασε μεν η βασική επιλογή με τη νίκη του Σίνερ επί του Κατσάνοφ σε over 30,5 games αλλά χάθηκε με ανατροπή η άλλη επιλογή με τη νίκη του Ντε Μινόρ επί του Ρούμπλεφ αλλά και η δυάδα που είχε ένα μεγαλύτερο over στα games στον αγώνα του Σίνερ.

Προγνωστικά τένις Australian Open

Φτάσαμε πλέον στο μεγάλο τελικό όπου αναμετρώνται ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ και ο Ρώσος Ντανίιλ Μεντβέντεφ, άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε νέο πρωταθλητή μετά τα πολλά χρόνια κυριαρχίας του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο τρομερός Ιταλός έχει προταθεί από την στήλη να κερδίσει έστω ένα Grand Slam από τον Νοέμβριο και έχει φτάσει ένα βήμα από το να μας πληρώσει από το πρώτο κιόλας Grand Slam της χρονιάς!

Τελικός με νέο πρωταθλητή στο ΑΟ

Ο Σίνερ λοιπόν, έφτασε στον τελικό έχοντας χάσει μόνο ένα σετ και αυτό στον ημιτελικό και στο τάι μπρέικ απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Έχει ξοδέψει περισσότερερς από 13 ώρες στα courts για να φτάσει μέχρι εδώ, σε αντίθεση με τον Ρώσο αντίπαλο του που έχει χρειαστεί περίπου 20 ώρες, μεταξύ των οποίων τρείς αγώνες των πέντε σετ!

Οι μεταξύ τους αγώνες είναι μεν υπέρ του Μεντβέντεφ (6-3) αλλά ο Σίνερ έχει κερδίσει τους τελευταίους τρεις την χρονιά που μας πέρασε (3-1 συνολικά μέσα στο 2023).

Ο Σίνερ είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο από το US OPEN και μετά, έχοντας χάσει πολύ λίγους αγώνες ενώ ο Μεντβέντεφ, που αυτοαποκαλείται hard court specialist, έχει και αυτός αρκετά καλά αποτελέσματα στο ίδιο διάστημα, αν και χωρίς κάποιο τίτλο (ο Σίνερ έχει δύο σε Πεκίνο και Βιέννη μετά το US OPEN).

Χαρακτηριστικό όλων των αγώνων τους είναι ότι παίζονται πολλά games και αρκετά σετ κρίνονται σε τάι μπρεικ. Συνοψίζοντας τα παραπάνω παραθέτουμε τον παρακάτω πίνακα:

Τελικός με νέο πρωταθλητή στο ΑΟ

Μετά την ανάλυση, πάμε να δούμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά τένις του τελικού:

  • Όπως έχουν δείξει στην πλειονότητα των αγώνων τους, αναμένεται να δούμε πολλά games ή και παραπάνω από τρία σετ. Η επιλογή των over 37,5 games είναι στο 1.84 στο Pamestoixima και θα πονταριστεί.
  • Με την προϊστορία στους μεταξύ τους αγώνες κατά νου, θα επιλέξουμε και τα over 9,5 games στο πρώτο σετ σε απόδοση 1.81 όπως τη βρίσκουμε στην Novibet.
  • Τέλος, θα πάμε σε ένα combo με χαμηλότερο line στο over στα games, στα 34,5 και τον Μεντβέντεφ να κερδίζει πάνω από 16.5 games σε απόδοση 1.80 στη Winmasters.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Τελικός με νέο πρωταθλητή στο ΑΟΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Τελικός με νέο πρωταθλητή στο ΑΟ

Περισσότερα

Click to comment

Trending