Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντίσταση και απόδραση στο 2.10 #Jimandrez

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από την ημέρα και σούπερ προβλέψεις σε Ασία, Ευρώπη και μπάσκετ.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε και έχουμε ωραία και δυνατά προγνωστικά για όλα τα γούστα. Από την Ασία μέχρι και το μπάσκετ, όλα σε αποδεκτή άνω του διπλασιασμού. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Ζαριές στην Ασία

Ξεκινάμε με το ασιατικό Κύπελλο. Το Ουζμπεκιστάν στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αντιμετωπίζει την Ταϊλάνδη. Αξιόμαχη η δεύτερη, δεν δέχθηκε κανένα γκολ στην φάση ομίλων, ούσα η μεγάλη έκπληξη του ομίλου της Σαουδικής Αραβίας, από την οποία απέσπασε και βαθμό! Η άμυνα της είναι εντυπωσιακή, σφιχτή ομάδα και που δεν αφήνει πολλά κενά στον αντίπαλο. Από την άλλη η παρέα του απόντα Σομορούντοφ δεν ήταν καλή εκτελεστικά στον όμιλο (η τριάρα στην Ινδία δε μετράει) και η απουσία του Σεργκέγιεφ θα κοστίσει. Δεν θα πέσουν εύκολα τα παλικάρια από την Ταϊλάνδη το διπλό +1,5 για μία δυάδα αξίζει.

Στον επόμενο αγώνα η Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζει την Νότια Κορέα. Μεγάλο ματς σίγουρα, ντέρμπι με τα όλα του αλλά όπως και να το κάνουμε η Κορέα είναι πιο ποιοτική ομάδα ενώ η ομάδα του Μαντσίνι δεν έδειξε καλή εικόνα στους ομίλους καθώς κέρδισε με το ζόρι το Ομάν και δεν κέρδισε την Ταϊλάνδη. Ο Σον και η αρμάδα του εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Η πρόκριση της Κορέας μας κλείνει μία δυάδα υπερδιπλασιασμού.

Προγνωστικά: Με τους φιλοξενούμενους σε Μόναχο και Ουγγαρία

Προχωράμε με τις άλλες δύο επιλογές της σημερινής ημέρας. Η ΑΕΚ για το Basketball Champions League παίζει στην Ουγγαρία με την Χολόν. Πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τον Ηλία Ζούρο που θα προσπαθήσει να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την νίκη στην Καρδίτσα, η οποία ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Καλή αλλά χωρίς ουσία η Χαποέλ, δεν έχει την ποιότητα να βρει λύσεις στις επιθετικές αρετές της ΑΕΚ, επιλέγουμε το διπλό με over 77,5 σε διπλασιασμό.

Κλείνουμε με τον αγώνα για το γυναικείο Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γαλλίδες με αποφυγή της ήττας παίρνουν την πρόκριση, με συνδυασμό αποτελεσμάτων και την πρώτη θέση. Βέβαια εάν γνωρίσουν την ήττα είναι εκτός συνέχειας – σε προϋπόθεση νίκης του Άγιαξ -. Οι Γερμανίδες από την άλλη χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο ώστε να έχουν ελπίδες για να τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Το ματς θα είναι… κλειστό και η Παρί έχει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει, ποντάρισμα στο Χ2 κοντά στον διπλασιασμό.

Δυάδα απόδοσης 2.10
13:30

Ουζμπεκιστάν – Ταϊλάνδη

2 (+1,5)

1.50
18:00

Σαουδική Αραβία – Νότια Κορέα

Πρόκριση: Νότια Κορέα

1.40
BET: 20 units
Μονό
19:30

Χαποέλ Χολόν – ΑΕΚ

2 & over 77,5 πόντοι ΑΕΚ

2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00

Μπάγερν Μονάχου (Γ) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γ)

Χ2

1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending