Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άλμπα ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Άλμπα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλμπα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Άλμπα προγνωστικά

  • Σ.Ε.Φ (Φάληρο, Ελλάδα).
  • Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την Άλμπα στον πρώτο γύρο.
  • Η Άλμπα πέρυσι είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Παρά τις απουσίες πάλεψε απέναντι στη Ρεάλ και βρήκε ορισμένα μεγάλα σουτ που τον κράτησαν στο παιχνίδι με τον Παπανικολάου να κάνει σούπερ εμφάνιση. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο πρώτο μέρος, με σκληρή άμυνα όμως γύρισε το ματς και κατάφερε να φτάσει στο καλάθι. Ενδιάμεσα, με απουσίες επικράτησε του ΠΑΟΚ και η εικόνα του ήταν βελτιωμένη, παράλληλα ενσωματώθηκε και ο Ράιτ με την υπόλοιπη ομάδα, άγνωστο πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Stat attack: Over 80,5 στα δύο τελευταία του ματς.

Απουσίες: Εκτός οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, αμφίβολος ο Γκος.

Ρεπορτάζ Άλμπα

Παραμένει μία ευχάριστη ομάδα που δεν έχει κάτι παραπάνω να δείξει. Η Άλμπα και φέτος βολεύτηκε στις τελευταίες θέσεις, εάν και παίζει συμπαθητικό μπάσκετ. Προκαλεί αρκετές ζημιές αν την υποτιμήσεις, κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας καλά δείγματα. Παρόλα αυτά δεν διαθέτει ποιότητα και εκτός έδρας κάκιστη, έχασε και στο πρωτάθλημα από την Βούρτσμπουργκ.

Stat attack: Μόνο την Βιλερμπάν έχει κερδίσει εκτός έδρας.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Άλμπα προγνωστικά

Το ματς έχει χαρακτήρα must-win για τον Ολυμπιακό, ο οποίος λογικά θα επικρατήσει με διαφορά. Έτσι κρατάμε τον άσο με -11,5 χάντικαπ σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου

1 (-11,5)

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending