Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη γραμμή της φιλανθρωπίας #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια και… σουτάρει βολές!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Είναι κάποια βράδια, που απλά δεν θέλει! To combo στο Βελιγράδι δεν πλήρωσε για έναν πόντο. Κάνουμε επανεκκίνηση και μπαίνουμε δυναμικά στη «διαβολοβδομάδα». Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια και ποντάρω σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Πληρώνει σε κάθε αγωνιστική

Σε ένα παιχνίδι που έχει έντονο άρωμα play-in, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Βαλένθια στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι προέρχονται από μια άσχημη ήττα στο Βερολίνο, αλλά η ψυχολογία τους τονώθηκε μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Παρτιζάν για την Αδριατική Λίγκα. Την ίδια στιγμή, οι Ισπανοί μετρούν δύο σερί νίκες, αλλά και μία συντριβή από την Ουνικάχα στο πλαίσιο της ACB. Ο Ερυθρός έχει μείνει πίσω και θέλει τη νίκη, ενώ το ιδανικό σενάριο είναι να καλύψει και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων από την ήττα του πρώτου γύρου.

Πολλά τα «αν» και δε θα μπλέξω. Αντίθετα στα ειδικά παικτών υπάρχει μια ευκαιρία, που μας έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος. Ο Χρηστάκης ο Τζόουνς είναι βαρόμετρο στο επιθετικό παιχνίδι της Βαλένθια. Είναι ένας γκαρντ που επιλέγει τα ντράιβ και συχνά επιδιώκει τις επαφές, με αποτέλεσμα να οδηγείται στη γραμμή των βολών. Το τελευταίο διάστημα, οι μπουκ είχαν ανεβάσει το line του, αλλά απόψε το τοποθέτησαν και πάλι στις 1,5 εύστοχες. Το συγκεκριμένο όριο έχει ξεπεραστεί σε 7/8 τελευταία παιχνίδια της Euroleague.

Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να εξετάσουμε και τον αντίπαλο. Ο Ερυθρός είναι μια ομάδα που κάνει φάουλ και οδηγεί τους αντίπαλους περιφερειακούς στη γραμμή της φιλανθρωπίας. Στο ντέρμπι με την Παρτιζάν σκόραραν τουλάχιστον δύο βολές οι Πάντερ, Νάναλι, Ντόζιερ και Αβράμοβιτς. Το ίδιο συνέβη και σε προηγούμενα παιχνίδια με τους Τόμας, Μπράουν, Χέρμανσον, Χάουαρντ, Μαρίνκοβιτς, Χολ, Λι, Ντόρσεϊ… και η λίστα δεν τελειώνει. Τα δεδομένα λοιπόν οδηγούν χωρίς δεύτερη σκέψη στο over σε πολύ καλή απόδοση!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00

Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια

Τζόουνς over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending