Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστροφή με γκολ στην Premier League #Bats

προγνωστικά

Σε επίπεδα κανονικότητας μπαίνει η Premier League, με τον #Bats να βγάζει τέσσερις επιλογές από την εμβόλιμη αγωνιστική.

Σημεία από το Λούτον – Μπράιτον αλλά κυρίως από το Άστον Βίλα – Νιούκαστλ περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά σε αποδόσεις έως το 2.40.

Προγνωστικά: Λούτον – Μπράιτον

Στη δυνατή έδρα της Λούτον δοκιμάζεται η Μπράιτον για την 21η αγωνιστική. Σίγουρα το παιχνίδι αναμένεται πιο ανταγωνιστικό από το 4-1 του πρώτου γύρου, που αποτέλεσε και την επιστροφή της Λούτον στη μεγάλη κατηγορία μετά από τρεις δεκαετίες. Την στιγμή που μιλάμε το σύνολο του Έντουορντς έχει πείσει πως μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία, διαθέτοντας μια καυτή και δύσκολη έδρα. Κι όλα αυτά παίζοντας καλό και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ένα αντίστοιχο success story σε πολύ υψηλότερο επίπεδο είναι κι αυτό της Μπράιτον. Ο Ντε Τζέρμπι έχει βάλει ως προτεραιότητα την επίθεση, την ασφυκτική πίεση και την κυριαρχία για μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ. Τα δύο συνεχόμενα 0-0 της στο πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός ότι δεν σκόραρε σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της για την Premier League αποτελούν μια παρένθεση. Το ματς ενδείκνυται για γκολ και γι’ αυτό θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.95 του Betshop.

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ

Η αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Νιούκαστλ ξεχωρίζει σήμερα στο «Βίλα Παρκ». Από το 5-1 για τις «καρακάξες» στον πρώτο γύρο έχουμε φτάσει στο σήμερα, με τους «βίλανς» να βρίσκονται έξι θέσεις και 13 βαθμούς μπροστά. Η ομάδα του Έμερι έχει βρει μια σταθερότητα που τη διατηρεί στην τετράδα και στο -5 από την κορυφή. Πάντως μόνο εύκολα δε θα είναι τα πράγματα για αυτήν απόψε. Στο κύπελλο η Νιούκαστλ φάνηκε βελτιωμένη και θα βαλθεί να της κάνει την ζωή «κόλαση». Μετά από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα θα χρειαστεί να ρισκάρει κόντρα στην πανίσχυρη επίθεση των γηπεδούχων.

Αναμένουμε ανοιχτό ματς με αρκετές φάσεις και γκολ, γι’ αυτό θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.40 της Novibet. Επίσης, θα πάρουμε και τις 26+ τελικές, με απόδοση 1.83 στη Novibet. Με βάση τους μέσους όρους των δύο ομάδων (Άστον Βίλα 14,7 – Νιούκαστλ 14) δύσκολα δε θα επιβεβαιωθεί. Τέλος, σε μια ακόμη ειδική επιλογή, αξίζουν οι over 5,5 κάρτες στο 2.07 της Stoiximan. Αμφότερες παίζουν αρκετά δυνατά κι ο υψηλός ρυθμός της αναμέτρησης πρόκειται να τις αναγκάσει να κάνουν πολλά φάουλ.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
21:45

Λούτον – Μπράιτον

Goal/goal & over 2,5

1.95
BET: 30 units
Μονό
22:15

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ

Over 3,5

2.40
BET: 25 units
Ειδικό
22:15

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ

26+ προσπάθειες για γκολ

1.83
BET: 32 units
Ειδικό
22:15

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ

Over 5,5 κάρτες

2.07
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending