Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρίσκο και πίεση στο 2.35 #Jimandrez

Ιαπωνία – Ισπανία 2-1: Η Ιαπωνία έγραψε ιστορία

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και επιλογές από Ασία αλλά και Euroleague και οι δύο άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε και το ενδιαφέρον πέφτει στις αναμετρήσεις της Ασίας ξανά αλλά και σε ένα ματς από την Euroleague. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αξίζει το ρίσκο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαχρέιν και Ιαπωνία. Το ματς αυτό ουσιαστικά ανοίγει την τελευταία ημέρα των νοκ-άουτ. Οι Άραβες του Πίτσι άφησαν θετικές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν στους ομίλους, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια και παίρνοντας έπειτα από συνδυασμό αποτελεσμάτων την πρώτη θέση. Από την άλλη η ομάδα του Μοριγιάσου συγκέντρωσε έξι πόντους στην φάση ομίλων, γνωρίζοντας ήττα βέβαια από το Ιράκ. Κάκιστη αμυντική λειτουργία για τα δεδομένα της, έχει σοβαρό πρόβλημα στο τέρμα καθώς ο Αμερικανόιαπωνας Σουζούκι δείχνει στα χαμένα. Το ματς ενδέχεται να έχει σκορ και γκολ από τις δύο πλευρές. Τουλάχιστον άδικο το τόσο υψηλό αμφίτερμα το επιλέγουμε.

Ζαλγκίρις – Εφές

Κλείνουμε την αποψινή μας στήλη με τον αγώνα ανάμεσα στην Ζαλγκίρις και την Εφές στο Κάουνας. Οι γηπεδούχοι παίζουν στο καυτό γήπεδο τους με όπλο την ατμόσφαιρα και την καλή αμυντική τους λειτουργία που αρχίζει με τον Τρινκέρι να γίνεται ακόμα καλύτερη ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από οδυνηρή ήττα στην έδρα τους απέναντι στη Μονακό. Δεν έχουν σπουδαίες διαφορές οι δύο ομάδες και οι Λιθουανοί εντός έδρας μοιάζουν να παρουσιάζονται σε καλύτερη φάση ενώ αντίθετα εκτός το σύνολο του Τσαν κάπου χάνεται, ο άσσος έχει αξία και τον επιλέγουμε.

Μονό
13:30

Μπαχρέιν – Ιαπωνία

Goal/goal

2.35
BET: 20 units
Μονό
20:00

Ζαλγκίρις Κάουνας – Εφές

1

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending