Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλάνο ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Μιλάνο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μιλάνο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μιλάνο προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Νταμίρ Γιαβόρ, Γκίτις Βίλιους και Κρίσταπς Κονσταντίνοβς
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 16-9 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Λίγυσε την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι, αφού δεν μπόρεσε να βρει λύσεις για τις σημαντικές απουσίες των Σλούκα και Βιλντόζα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε και τον Ναν στη διάρκεια του παιχνιδιού και η ήττα από τη Μακάμπι με 90-75 ήρθε φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να σπάσει το νικηφόρο σερί του. Παραμένει στην τετράδα, με ρεκόρ 14-9 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, βλέποντας σιγά – σιγά και τους τραυματίες να αναρρώνουν.

Stat attack: Είναι η ομάδα που υποχρεώνει τον αντίπαλο στα περισσότερα λάθη, με 13,9 ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Σλούκας και Μπαλτσερόφσκι, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Βιλντόζα.

Ρεπορτάζ Μιλάνο

Παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με αρνητικό ρεκόρ, αφού είναι ακόμα στο 10-13. Η νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν μονόδρομος. Ο Μεσίνα είδε τον Σιλντς να παίρνει την ομάδα του από το χέρι και πλέον περιμένει και τους Μίροτιτς και Λο για να μπει στην τελική ευθεία, ελπίζοντας να προλάβει τα play offs ή έστω τα play ins.

Stat attack: Είναι η χειρότερη ομάδα σε επιθετικά ριμπάουντ με μόλις 8,7 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμος ο Μπάρον, ενώ αμφίβολος είναι ο Μέλι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μιλάνο προγνωστικά

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα της Αρμάνι, αλλά η αποψινή αναμέτρηση κρύβει παγίδες. Πολλά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με την ετοιμότητα βασικών παικτών και στις δύο πλευρές. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά θα προτιμήσω το over στους πόντους των γηπεδούχων, αφού έχει τοποθετηθεί αρκετά χαμηλά σε σχέση με τον μέσο όρο τους. Ο Παναθηναϊκός σκοράρει 81,8 πόντους στο σύνολο και 83,3 στα εντός έδρας ματς, οπότε το 78,5 φαντάζει εφικτό όριο.

Περισσότερα

Click to comment

Trending