Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η παράδοση του Μπράουν #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μονακό με την Παρτιζάν και ποντάρει στην παράδοση του Τζον Μπράουν.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού πολλές ομάδες δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μονακό με την Παρτιζάν, ποντάροντας σε έναν παίκτη των γηπεδούχων.

Προγνωστικά μπάσκετ: Τα «σκουπίδια» του Μπράουν

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται την Παρτιζάν, σε ένα ζευγάρι που μας χαρίζει συγκινήσεις. Μόλις μία νίκη τους χωρίζει και το παιχνίδι του Βελιγραδίου κρίθηκε στην παράταση. Στόχος και των δύο είναι τα play offs, οπότε η αναμέτρηση κρέμεται από μια κλωστή. Δε θα μπλέξω με σημείο, αφού προτιμώ να μην… τρελαθώ στα τελευταία λεπτά.

Αντίθετα στα ειδικά παικτών έχω κυκλώσει την περίπτωση του Τζον Μπράουν. Ο φόργουορντ της Μονακό διατηρεί μια εξαιρετική παράδοση στα ριμπάουντ απέναντι στην Παρτιζάν. Στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων την τελευταία διετία έχει μέσο όρο έξι ριμπάουντ. Οι Σέρβοι είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ και συχνά δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μαζέψει αρκετά «σκουπίδια». Επιπλέον, ο Μπράουν είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, με σωστές τοποθετήσεις στα μπλοκ άουτ και έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Το όριό του είναι τοποθετημένο στο 3,5 και το έχει ξεπεράσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια και σε 7/10 τελευταία ματς της Euroleague. Αξίζει λοιπόν, να πάμε στο over και ίσως να… τσιμπήσουμε και λίγο το line.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Μονακό – Παρτιζάν

Μπράουν over 3,5 ριμπάουντ

1.78
BET: 25 units
Ειδικό
20:00

Μονακό – Παρτιζάν

Μπράουν 5+ ριμπάουντ

2.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending