Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ατρόμητος – Παναθηναϊκός προγνωστικά 

  • «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» (8.969), Περιστέρι.
  • Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου.
  • Πρώτο ματς: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2.
  • Στο πρωτάθλημα: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2.
  • Επτά νίκες στα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς μετρά ο Παναθηναϊκός.
  • Το no goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Ατρόμητος

Έκανε μεγάλη εμφάνιση στη Λεωφόρο και πήρε το διπλό με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει (Ανγκιέλσκι 25’) αλλά και να γυρίσει (Γιουμπιτάνα 42’) το ματς πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος άντεξε την πίεση και κράτησε το αποτέλεσμα, ακόμα κι όταν οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι στο φινάλε. Αντίθετα, ο Ατρόμητος πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση το Σάββατο, και ηττήθηκε με 3-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα που έφερε τους Περιστεριώτες στο -6 από τα πλέι-οφς.

Stat attack: Μετρά έξι over 2,5 στα τελευταία επτά ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φριτζόνσον και Ιμερέκοφ κι ο διεθνής Καμαρά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε – Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Βρακάς – Ανγκιέλσκι.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, χάνοντας με 2-1 από τον Ατρόμητο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην εποχή Τερίμ, με μια πολύ κακή εμφάνιση για τους «πράσινους». Ο Αϊτόρ άνοιξε το σκορ στο 11’, με τους Περιστεριώτες να ανατρέπουν το σκορ πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» κυριάρχησε, δημιούργησε ευκαιρίες και κέρδισε και πέναλτι, με τον Ιωαννίδη όμως να μην καταφέρνει να το μετατρέψει σε γκολ. Οι ήττες συνεχίστηκαν και στο πρωτάθλημα, στη μάχη κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μοναδικός διασωθείς ο Μπακασέτας για τους «πράσινους», κερδίζοντας και ευστοχώντας σε πέναλτι για να ισοφαρίσει προσωρινά το παιχνίδι. Ωστόσο, τα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ στο 43’ και στο 56’ χάρισαν το τρίποντο στον «δικέφαλο του βορρά», αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο -3 από την κορυφή και στην τρίτη θέση.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Βέρμπιτς και Σπόραρ, ενώ αμφίβολοι είναι ο Ιωαννίδης κι ο Βαγιαννίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς – Τσέριν, Βιλένα – Αϊτόρ, Μπακασέτας, Μαντσίνι – Ιωαννίδης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που δε δικαιολογεί τις αποδόσεις του 1.55 στο διπλό. Από την άλλη, δεν παύει να είναι το φαβορί και η ποιοτικότερη από τις δύο ομάδες. Με την ποιότητα στην επίθεση αλλά και τα κενά στην άμυνα που έχει το «τριφύλλι», μοιάζει δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί για μία ακόμη φορά το goal/goal. Στο 1.95 τιμάται από την Interwetten αυτή η επιλογή.

Περισσότερα

Click to comment

Trending