Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τεράστιο κίνητρο στο Περιστέρι #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Τεράστιο το κίνητρο στο Περιστέρι, διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς στη Θεσσαλονίκη και ο #Fidel ποντάρει έως 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κρίνονται τρεις προκρίσεις τυπικά σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει το εισιτήριο στο χέρι του από το πρώτο παιχνίδι, οπότε το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι ας πούμε διαδικαστικού χαρακτήρα. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με το σημαντικό παιχνίδι, το εμπορικό, το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Δύο κολλητές ήττες για τους «Πράσινους» και τον Τερίμ, μέτριες εμφανίσεις, πολλοί οι τραυματισμοί και έντονη η δυσαρέσκεια. Ο Ατρόμητος μπορεί να ηττήθηκε την Κυριακή από τον Αστέρα, ωστόσο το μυαλό του ήταν στο Κύπελλο και στην πρόκριση. Η ομάδα του Τερίμ θα πάρει την κατοχή, όμως στο αμυντικό τρανζίσιον δεν πείθει. Κρατάμε το goal/goal.

Συνέχεια με το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός. Με 4-0 κέρδισε ο δικέφαλος του βορρά στις Σέρρες. Τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και ο Πάμπλο Γκαρσία, θα πραγματοποιήσουν εκτεταμένο ροτέισον απόψε. Φυσιολογικά, οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα κυνηγήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Ιδίως εκείνοι του ΠΑΟΚ, με την ποιότητα άλλωστε να ξεχειλίζει. Το ροτέισον είναι οι… Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας. Κρατάω το ασιατικό over 3.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Goal/goal

1.95
BET: 25 units
Μονό
21:00

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Over 3 AH

1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending