Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριπλασιάζει η φορτσάτη Σίτι #Bats

Σημεία από Ασιατικό Κύπελλο, Premier League και La Liga περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats.

Προγνωστικά σε διάφορες κατηγορίες έχει το πρόγραμμα της Τετάρτης, με επιλογές που φτάνουν έως το 3.00.

Προγνωστικά: Μπαχρέιν – Ιαπωνία

Ξεκινάμε νωρίς από το Κατάρ, με το ματς του Μπαχρέιν κόντρα στην Ιαπωνία για τη φάση των «16» του Asian Cup. Έχουμε στηρίξει στο παρελθόν την Ιαπωνία, η παρουσία της όμως στη φάση των ομίλων μάλλον προβλημάτισε. Έχασε την πρωτιά από το Ιράκ και για καλή της τύχη απέφυγε τη Νότια Κορέα. Κοινός παρονομαστής και των τριών παιχνιδιών που έδωσε ήταν τα υψηλά σκορ και τα γκολ εκατέρωθεν. Έβγαλε προβλήματα στην άμυνα κι ο γκολκίπερ Σουζούκι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Αντίθετα το Μπαχρέιν πέτυχε τρία γκολ, ένα ανά ματς, αλλά κρατώντας το μηδέν απέναντι σε Ιορδανία και Μαλαισία πήρε έξι βαθμούς. Ασφαλώς φαβορί οι «μπλε σαμουράι», αλλά το 1.20 του διπλού είναι αστείο. Περιμένουμε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να βγάλει ξανά υψηλό σκορ. Το ασιατικό over 3 στο 1.99 της Bet365 μας καλύπτει.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι

Στα καλά της φαίνεται να έχει επανέλθει η Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας τις επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Τότεναμ για το FA Cup και προκρίθηκε στη φάση των «16» έπειτα από ολοκληρωτική εμφάνιση στο Λονδίνο. Πέρα από όλα αυτά, επισημοποιήθηκε κι η επιστροφή του Χάαλαντ στις προπονήσεις. Ακόμα κι αν δεν ξεκινήσει βασικός, πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον πάγκο. Το σημερινό παιχνίδι της απέναντι στην προτελευταία Μπέρνλι αποτελεί ευκαιρία για μια εύκολη νίκη που θα ασκήσει πίεση στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Από την πλευρά του το σύνολο του Κομπανί παραπαίει, με τον Βέλγο θρύλο της Σίτι να βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Μόνο η Σέφιλντ έχει δεχτεί περισσότερα γκολ στην Premier League, αλλά κι έχει πετύχει λιγότερα. Με την ομάδα του Γκουαρδιόλα για πρώτη φορά πλήρη στην σεζόν, περιμένουμε μια επιβλητική εμφάνιση. Ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη με το over 4,5 στο 3.00 της Novibet, σημείο που και από μόνοι τους μπορούν να επιβεβαιώσουν οι «πολίτες». Επίσης, θα πάρουμε και τις 21+ τελικές των γηπεδούχων, με απόδοση 2.25 στη Novibet. Πολύ χαμηλός ο μέσος όρος των 14,3 προσπαθειών τους στο «Έτιχαντ», ευκαιρία απόψε να τον ανεβάσει η καλύτερη επίθεση του Νησιού.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγεκάνο

Κλείνουμε με το μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της Ατλέτικο και της Βαγεκάνο. Μόνο τυπικά βέβαια πρόκειται για ντέρμπι λόγω της μεγάλης διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων. Ειδικά εντός έδρας οι «ροχιμπλάνκος» τα πάνε εξαιρετικά, έχοντας τον εντυπωσιακό απολογισμό 10-1-0 στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από εμφάνιση-σεμινάριο στην άμυνα το Σάββατο, αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Δύσκολα θα αντέξει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ειδικά σε ένα πιο δύσκολο γήπεδο. Δεν περιμένουμε να επαναληφθεί το 7-0 του πρώτου γύρου, αλλά το 1.87 της Novibet για το combo 1 & over 1,5 μας κάνει.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending