Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ήρθε η ώρα του Θωμά #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό, ποντάροντας στον Τόμας Γουόκαπ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χθες πληρωθήκαμε από τον Μπράουν στο βασικό ποντάρισμα της στήλης. Η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται και πλέον μπαίνουμε στα λημέρια της 25ης αγωνιστικής.  Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό και εστιάζω στον Τόμας Γουόκαπ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Επανέρχεται στα φυσιολογικά του

Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο Μόναχο, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν. Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και σίγουρα έχουν μεγάλο κίνητρο για να χτίσουν σερί. Αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στη ρακέτα και μένει να δούμε αν θα προλάβει να αγωνιστεί ο Ιμπάκα, αφού αυτό το ερωτηματικό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση. Μοιραία δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά ούτε με ειδικά από τις γραμμές των ψηλών.

Αυτός που έχει κυκλωθεί απόψε είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόλις 13 λεπτά προχθές, αφού φορτώθηκε με φάουλ και στη συνέχεια έμεινε στον πάγκο λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Είναι ένα γκαρντ με μέγεθος, που έχει πλεονέκτημα απέναντι στους αντίστοιχους της Μπάγερν. Άλλωστε συχνά βλέπουμε γεμάτες στατιστικές απέναντι στην ομάδα του Λάσο, από παίκτες όπως ο Καλάθης, ο ΜακΙντάιρ κτλ. Ο Ισπανός κόουτς θα δώσει σουτ στον Γουόκαπ, όπως και στον αγώνα του ΣΕΦ, που σούταρε πέντε τρίποντα.

Είναι δεδομένο ότι αν ρισκάρει, θα επιλέξει να το κάνει με αυτόν. Όλα αυτά συνηγορούν στο να ποντάρουμε στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του… Θωμά, σε απόδοση διπλασιασμού. Άλλωστε, το 15 που ζητάμε είναι μέσα στους μέσους όρους του και το έχει επιβεβαιώσει σε 17/24 φετινά ματς.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

Γουόκαπ 15+ PRA

2.02
BET: 30 units
Ειδικό
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

Γουόκαπ 4+ ριμπάουντ & 6+ ασίστ

7.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending