Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπάγερν – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπάγερν – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπάγερν – ολυμπιακός προγνωστικά

  • SAP Garden (12.000).
  • Στο πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μπάγερν.
  • Τελευταία νίκη της Μπάγερν το 2020 απένατι στον Ολυμπιακό.

Ρεπορτάζ Μπάγερν

Αστάθεια και πάλι… αστάθεια. Η Μπάγερν φέτος με τον Λάσο δεν διαφέρει σε τίποτα με την ομάδα που ξέραμε τόσα χρόνια αφού είναι ένα ψυχολογικό ρόλερ κόστερ και έχει ρόστερ συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Μπασκόνια σε ένα θεότρελο ματς που έληξε 112-109 με μυθικές φάσεις και ακάταλληλο για καρδιακούς, τέλος. Φυσικά βέβαια αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της, που φέτος γενικότερα γέρνει σε ένα αρκετά εύθραυστο σκοινί το οποίο την έχει ρίξει. Σκληρή ομάδα, κυριαρχεί στα ριμπάουντ αλλά δεν διαθέτει κάτι ποιοτικότερο. Στα ρεπορταζιακά της θέματα για το ματς με τον Ολυμπιακό θα έχει δύο πολύ σημαντικές απώλειες εκείνες του Μπόνγκα και του Μπούκερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιμπάκα.

Stat attack: Συνήθως ξεπερνάει το over 75,5 στην έδρα της.

Απουσίες: Εκτός Μπόνγκα και Μπούκερ, αμφίβολος ο Ιμπάκα.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τα «χρειάστηκε» αλλά τελικά επικράτησε της Άλμπα με διαφορά και καθαρό σκορ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έβγαλαν ψυχή, έδειξαν σθένος και είδαν τον Κάνααν να παίρνει φωτιά και να σκορπάει τον τρόμο στο αντίπαλο καλάθι με 9/11 τρίποντα, φανερώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση. Θετικότατος ήταν ο Ράιτ στο ντεμπούτο, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να υπηρετήσει όλες τις ανάγκες του προπονητή του. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν προς το Μόναχο με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία φυσικά θα τους εξασφαλίσει και την σιγουριά για την έκτη θέση και να δει τι θα κάνει από εκεί και έπειτα. Αγωνιστικά εκτός ο Φαλ, Μιλουτίνοφ, αμβίβολος ο Πετρούσεφ, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Ράιτ.

Stat attack: Τρίτη συνεχόμενη φορά που σπάει το Over 80,5 πόντων.

Απουσίες: Εκτός ο Φαλ, Μιλουτίνοφ και αμφίβολος Πετρούσεφ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν – Ολυμπιακός προγνωστικά

Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός είναι μία πιο ποιοτική ομάδα και πιστεύουμε πως θα βγάλει αντίδραση στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν που επίσης έχει απουσίες. Το διπλό στο διπλασιασμό δεν περνάει απαρατήρητο.

Περισσότερα

Click to comment

Trending