Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φώτα έτοιμα ξεκινάμε! Fotaras14 is here! #Fotaras14

Ντεμπούτο στο koubanezos.gr για τον #Fotaras14, με τα γκολ να τον απασχολούν στα παιχνίδια της Premier League.

Καλησπέρα και καλό μήνα στο κόσμο του koubanezos.gr! Μια νέα στήλη θα προστεθεί στην καθημερινότητά σας, μια στήλη η οποία θα έχει κάποιους βασικούς στόχους! Την καλύτερη και πιο σωστή στοιχηματική καθοδήγηση αλλά και την πιο αποτελεσματική, καθώς ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός στόχος για εμένα είναι να σας πηγαίνω πολλά ταμεία με τα προγνωστικά μου!

Καθημερινά μέσα από το koubanezos.gr θα σας δίνω προγνωστικά στοιχήματος αποκλειστικά για ποδόσφαιρο! Τα σημεία αλλά και οι ομάδες οι οποίες θα αναλύω, θα έχουν μελετηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίρνοντας υπόψιν τις εναλλαγές αποδόσεων, την προϊστορία των ομάδων αλλά και την παρούσα αγωνιστική κατάσταση αυτών!

Η συνεργασία μου με την ομάδα του koubanezos.gr ξεκινά θέτοντας υψηλούς στόχους! Μαζί με όλους εσάς θα κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να υπάρχει στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ

Στοιχηματικά τώρα, η πρώτη μας επαφή θα αφορά μια πολύ δυνατή δυάδα η οποία αφορά δυο παιχνίδια της Premier League!

Πρώτη στοιχηματική μου επιλογή έρχεται στις 21:30, με τη Γουέστ Χαμ να φιλοξενεί στο Στάδιο του Λονδίνου την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι δυο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Σε καλύτερη αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να έχουν φτάσει μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει πέντε γκολ στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια ενώ έχουν δεχθεί τέσσερα γκολ στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών!

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν σχεδόν τα διπλάσια γκολ και στο ενεργητικό και στο παθητικό κομμάτι, έχοντας δώδεκα και εννιά γκολ αντίστοιχα στα πέντε τελευταία τους ματς! Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως σε έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μετράμε τέσσερα αποτελέσματα με Over 2,5.

Έτσι, βάσει όλων αυτών, η στοιχηματική μας επιλογή έρχεται από την αγορά τερμάτων και είναι το Over 2,5 στο 1.65!

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεύτερη επιλογή από το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουλβς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το όποιο είναι προγραμματισμένο για τις 22:15. Οι δυο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται σχετικά πολύ εύκολα γκολ. Η Γουλβς αυτή τη στιγμή βαθμολογικά βρίσκεται δύο θέσεις πιο κάτω από την αποψινή της αντίπαλο που σημαίνει πως αν μπορέσει και υπερασπιστεί την έδρα της, θα μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά τώρα, οι «μπέμπηδες» ξέρουν πως με νίκη μέσα στο «Μολινιού» θα πλησιάσουν την πεντάδα.

Όλα αυτά μας προετοιμάζουν για μια μεγάλη μάχη μεταξύ των δυο πλευρών με αρκετές φάσεις για γκολ, προφανής στοιχηματική επιλογή η αγορά τερμάτων η οποία σίγουρα θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες! Έτσι η επιλογή του goal/goal στο 1.65 για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει μονόδρομος.

Φώτα έτοιμα ξεκινάμε! Fotaras14 is here!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Φώτα έτοιμα ξεκινάμε! Fotaras14 is here!

Περισσότερα

Click to comment

Trending