Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αϊντχόφεν ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Άγιαξ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άγιαξ – Αϊντχόφεν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άγιαξ – Αϊντχόφεν προγνωστικά

  • «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (865), Άμστερνταμ.
  • Διαιτητής: Σερντάρ Γκιουζουμπουγιούκ.
  • Πρώτος γύρος: Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2.
  • Η Αϊντχόφεν μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της με τον Άγιαξ.
  • Ως γηπεδούχος ο Άγιαξ έχει μία νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόφεν.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Άγιαξ

Πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα της Χέρακλες και συνέχισε τις νίκες ο Άγιαξ, μειώνοντας τη διαφορά από την τριάδα στους τέσσερις βαθμούς. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, ο Αίαντας έφτασε στην ανατροπή και τελικά επικράτησε με 4-2 πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση. Πρωταγωνιστής ο Μπρόμπεϊ με δύο γκολ (16’, 57’), ενώ από ένα πέτυχαν οι Μπέργκχαους (55’) και Χλίνσον (84’).

Stat attack: Μετρά δέκα συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 σε επίσημες αναμετρήσεις.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σούταλο, Άβιλα, Άκπομ, Μάνσβερκ και Γκοντς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμάι – Χοόιερ, Ρενς, Χάτο, Μάρτα – Ταχίροβιτς, Τέιλορ – Μπεργκχάους, Χλίνσον, Φορμπς – Μπρόμπεϊ.

Ρεπορτάζ Αϊντχόφεν

Επέστρεψε στις νίκες μετά τα δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Ουτρέχτη για το πρωτάθλημα και Φέγενορντ για το κύπελλο. Ήταν καθόλα κυρίαρχη χωρίς να εντυπωσιάσει και τα δύο γκολ της ήταν αρκετά απέναντι στην Αλμέρε Σίτι. Αμφότερα τα πέτυχε ο Ντε Γιονγκ (45’, πέναλτι 63’), φτάνοντας τα 17 στην σεζόν. Προφανώς συνέχισε στην κορυφή, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τη δεύτερη Φέγενορντ στους δώδεκα βαθμούς.

Stat attack: Στα τρία τελευταία της ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Παραμένει εκτός το δίδυμο Φέρμαν και Μπέλα-Κότσαπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπενίτεζ – Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάγκλι, Ντεστ – Τιλ, Σόουτεν, Λανγκ – Μπακαγιόκο, Λοζάνο, Ντε Γιονγκ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άγιαξ – Αϊντχόφεν προγνωστικά

Σίγουρα ο Άγιαξ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από το ματς του πρώτου γύρου, που είχε διασυρθεί στο Αϊντχόφεν. Ωστόσο η διαφορά παραμένει τεράστια. Καθαρά από σεβασμό στον Αίαντα είναι τόσο ψηλά το διπλό. Σε απόδοση 1.95 στην Interwetten δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending