Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιμονή κι υπομονή για το 2.40 #Bats

Με πολλή Γερμανία αλλά και λίγη Ασία συνεχίζει τα προγνωστικά του ο #Bats, μπαίνοντας αισίως στο σαββατοκύριακο.

Η ματσάρα του Ιράν με την Ιαπωνία και τέσσερις αναμετρήσεις της Bundesliga θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ιράν – Ιαπωνία

Μαζί με το Αυστραλία – Νότια Κορέα, η αναμέτρηση μεταξύ Ιράν και Ιαπωνίας ξεχωρίζει από τα προημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών. Το φαβορί της διοργάνωσης δεν είχε πρόβλημα κόντρα στο Μπαχρέιν και επικράτησε με 3-1 κάνοντας επιβλητική εμφάνιση. Ακόμα και σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε καθόλου δέχτηκε γκολ πάντως, μετά από τραγική ασυνεννοησία του γκολκίπερ Σουζούκι με τον Ουέντα σε κόρνερ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς της διοργάνωσης, ενώ σε δύο από αυτά δέχτηκε δύο.

Το Ιράν ποιοτικά είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ασία, όμως με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Συρία θα έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα. Χρειάστηκε το ματς να καταλήξει στα πέναλτι για να αποκλείσει μια πολύ πιο αδύναμη αντίπαλο, ενώ έχασε και τον πολύτιμο Ταρέμι που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Ακόμα κι έτσι οι Πέρσες έχουν λύσεις στην επίθεση, στην οποία μπορούν να ποντάρουν πολύ περισσότερο από την άμυνα. Έτσι κι αλλιώς οι μεταξύ τους αναμετρήσεις συνήθως έχουν γκολ, οπότε το over 2,5 στο 2.35 της Fonbet ίσως αποτελέσει ευκαιρία.

Μάιντζ – Βέρντερ Βρέμης

Μπαίνουμε στα της Γερμανίας με πρώτο το ματς ανάμεσα σε Μάιντζ και Βέρντερ Βρέμης. Ξεκάθαρα το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους, που έχουν φτάσει τα έξι σερί ματς χωρίς ήττα. Αντίθετα, η γηπεδούχος επέστρεψε στις ήττες και μετρά οκτώ διαδοχικούς αγώνες δίχως νίκη. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει μόλις τρία τέρματα, μένοντας στην ισοβαθμία με την ουραγό Ντάρμσταντ. Ακόμα κι η αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό της εαυτό, με αποτέλεσμα να παλεύει για την παραμονή. Δεδομένου κι ότι η Βέρντερ έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντί της εκτός έδρας (5-1-2 στα τελευταία οκτώ), αξίζει να πάμε με το Χ2 & over 0,5 στο 2.05 της WinMasters.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Γκλάντμπαχ

Μυστήριο τρένο η φετινή Μπάγερν. Παρότι διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της εδώ και πολλά χρόνια, δείχνει ικανή να χάσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια. Ακόμα και στις νίκες της πολλές φορές δεν πείθει, όπως στο πρόσφατο διπλό με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ. Καιρό πάντως είχε να βγάλει τόσο μεγάλο σκορ, ειδικά για ομάδα με τόσο ασταθή άμυνα. Όσο βρίσκεται πίσω από τη Λεβερκούζεν στη βαθμολογία οι νίκες θα είναι μονόδρομος, και το ίδιο ισχύει και για την σημερινή αναμέτρησή της με την Γκλάντμπαχ.

Η Μπορούσια κατάφερε να αντέξει το ανελέητο «σφυροκόπημα» της πρωτοπόρου Λεβερκούζεν, αποσπώντας λευκή ισοπαλία εκτός έδρας. Ωστόσο, δύσκολα θα καταφέρει για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο να τη γλιτώσει, ειδικά απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, δύσκολο μοιάζει και το να μείνει τόσο άπραγη επιθετικά. Θα χρειαστεί να ρισκάρει για να τιμωρήσει την αφέλεια που δείχνει συχνά η Μπάγερν αμυντικά, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ. Πάμε στο goal/goal & over 3,5 με απόδοση 2.40 στη Fonbet.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη

Ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον επιφυλάσσει η 20η αγωνιστική της Bundesliga. Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Στουτγκάρδη σε ένα ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η μεν γηπεδούχος στραβοπάτησε στη Βρέμη και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην εξάδα, η δε φιλοξενούμενη θέλει να διατηρήσει την τρίτη θέση. Με το εμφατικό 5-2 επί της Λειψίας η Στουτγκάρδη έδειξε ότι… no Guirassy, no problem. Πάντως μέσα στο 2024 η άμυνα αποτελεί για αυτήν ένα θέμα, με τα έξι γκολ παθητικό σε τρία ματς να μην είναι απολογισμός ομάδας που θέλει να βγει στο Champions League.

Κι η Φράιμπουργκ έδειξε ότι αμυντικά δεν είναι στα καλά της, στα παιχνίδια με Βέρντερ και Χόφενχαϊμ. Πάντως σκοράρει εντός έδρας και παίζει πιο ελεύθερα, οπότε η λογική λέει πως το ματς θα έχει… ψωμί. Το goal/goal & over 2,5 τιμάται στο 2.01 από το Betshop και θα μπει στις επιλογές μας.

Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν

Κλείνουμε με το Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν. Η ουραγός υποδέχεται την πρωτοπόρο σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού η νεοφώτιστη ομάδα παραπαίει και το σύνολο του Αλόνσο εντυπωσιάζει. Πάντως, μετά το στραβοπάτημα με την Γκλάντμπαχ αναμένουμε οι «ασπιρίνες» να ψάξουν ένα ξέσπασμα κόντρα στην χειρότερη άμυνα της Bundesliga. Δεδομένου κι ότι ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Μπάγερν, αναμένουμε η Λεβερκούζεν να δώσει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να μπει σε εκείνη τη μονομαχία ως πρώτη στη βαθμολογία. Αφενός πάμε με το over 2,5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.98 από την Stoiximan, κι αφετέρου έχει αξία το να σκοράρει η Λεβερκούζεν και στα δύο ημίχρονα, στο 1.86 της Novibet.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending