Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η έδρα «μιλάει» στο μεγάλο ντέρμπι

Γεμάτο είναι το κουπόνι της Κυριακής, με τον #Bats να βγάζει πέντε επιλογές που φτάνουν έως το 2.67.

Τέσσερα combos και μία δυάδα έχουμε στα σημερινά προγνωστικά, ταξιδεύοντας σε Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία.

Προγνωστικά: Μονακό – Χάβρη

Μεγάλη ευκαιρία να μπει στην τριάδα της βαθμολογίας έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η Μονακό, η οποία έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Μαρσέιγ. Δεδομένων των συνθηκών πάντως πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού έμεινε με δέκα παίκτες στο 11’ και με εννιά στο 86’. Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Χάβρη που αγνοεί την ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.

Η νεοφώτιστη μέχρι στιγμής δείχνει ικανή όχι μόνο να σώσει την κατηγορία, αλλά και να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Πάντως εκτός έδρας δεν πείθει και πάει σε ένα δύσκολο γήπεδο. Στο «Λουί Ντε» οι Μονεγάσκοι μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες, κάτι που θα τους δώσει έξτρα κίνητρο να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Ικανοποιητικό το 1.75 της Novibet για το combo 1 & over 1,5.

Χαλαρές άμυνες, δυνατές επιθέσεις

Το παιχνίδι της Άλκμααρ με τη Φέγενορντ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Eredivisie, στον απόηχο βέβαια του χθεσινού Άγιαξ – Αϊντχόφεν. Τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια των γηπεδούχων έληξαν 2-2, ενώ το άλλο κατέληξε σε ήττα με 2-1. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα no goal & under 2,5, κάτι που γενικώς δεν συνηθίζουν. Αμφότερες χρειάζονται το τρίποντο και δύσκολα δε θα βρουν δίχτυα. Το goal/goal τιμάται στο 1.72 από τη Fonbet.

Στη Γερμανία η δράση για σήμερα ξεκινά με το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Αμφίρροπη αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί η συγκεκριμένη, αφού κι οι δύο δε βρίσκονται στα καλύτερά τους. Μοναδική σταθερά τους πάντως το ότι δέχονται και σκοράρουν αρκετά γκολ. Αυτό ισχύει και για τα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού μετρούν έντεκα σερί goal/goal, τα δέκα σε συνδυασμό με το over 2,5. Αυτή θα είναι κι εδώ η επιλογή μας σε απόδοση 1.55 στη Fonbet. Στο 2.67 συνολικά η δυάδα.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Κρίσιμη μάχη δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ», με φόντο την έκτη θέση. Ανεβασμένη δείχνει μέσα στο 2024 η ομάδα του Τεν Χαγκ, καθώς σε τέσσερα ματς (δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο) μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σημαντική η βελτίωσή της στο σκοράρισμα, καθώς σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει δώδεκα τέρματα με τον Χόιλουντ και τον Ράσφορντ να παίρνουν τα πάνω τους.

Ψάχνεται ακόμα η Γουέστ Χαμ στο νέο έτος, καθώς μετά την εντυπωσιακή νίκη στο «Έμιρεϊτς» δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο σε πέντε παιχνίδια. Σήμερα πάντως θα βρει χώρους και θα χτυπήσει στην αντεπίθεση, κάτι που τακτικά τη βολεύει σε τέτοια ματς. Έχει μεγάλα θέματα στην άμυνα η Γιουνάιτεντ και δύσκολα δε θα δεχτεί γκολ. Γενικώς το παιχνίδι ενδείκνυται για υψηλό σκορ, οπότε το 2.06 του goal/goal & over 2,5 στο Betshop αποτελεί επιλογή αξίας.

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου

Επιστρέφουμε στη Γερμανία με το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική, μεταξύ της Λειψίας και της Ουνιόν Βερολίνου. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει τη γηπεδούχο στην πέμπτη θέση και πλέον το τρίποντο είναι επιτακτικής σημασίας. Εντός έδρας πάντως οι «ταύροι» είναι δυνατοί και τα δύο σερί στραβοπατήματα δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητά τους. Σήμερα ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στα τρίποντα.

Η Ουνιόν δείχνει βήματα προόδου στρώνοντας αρκετά στο αμυντικό κομμάτι και παίρνοντας θετικά αποτελέσματα. Μάλλον δε θα ανησυχήσουν στο τέλος για την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που στην αρχή της χρονιάς βέβαια θεωρούνταν παραπάνω από δεδομένο. Τέσσερα σερί under 2,5 και πέντε σερί no goal μετρά, κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό. Θα πάρουμε το combo 1 & over 2,5 στο 1.93 της Novibet.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Για τέταρτη φορά συναντιούνται φέτος Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, πρώτη στο «Μπερναμπέου». Οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν 3-1 στον πρώτο γύρο, ενώ τα ματς τους στο Ριάντ για το Super Cup και στο «Μετροπολιτάνο» για το κύπελλο έληξαν 3-3 και 2-2 αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση η Ρεάλ κέρδισε με 5-3 στην παράταση και στη δεύτερη η Ατλέτικο με 4-2.

Σε 90λεπτο λοιπόν οι «μερένγκες» δεν έχουν επικρατήσει επί της τοπικής αντιπάλου. Έχουν την ευκαιρία να το κάνουν απόψε στην έδρα τους, καθώς χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο στη μάχη της πρωτιάς. Παρά τις νίκες, οι περισσότερες από τις οποίες ήρθαν εντός έδρας, η ομάδα του Σιμεόνε δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό. Δε θα τα βάλουμε με τη «βασίλισσα» και πάμε στον άσο σε συνδυασμό με το over 1,5, με απόδοση 2.08 στη Novibet.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending