Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ελληνοαγγλικά σουτ μέχρι 2.40 #Kouros

προγνωστικά

Combo και ειδικές επιλογές από Ελλάδα και Αγγλία περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Kouros.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Με την ελληνική Stoiximan Super League θα ασχοληθούμε και στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος, ένα έχω κρατήσει και μια επιλογή από το αγγλικό ντέρμπι.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Δεύτερη σερί εντός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στον ΟΦΗ. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να χτίσουν σερί νικών, πριν επισκεφτούν την Τούμπα την επόμενη αγωνιστική. Θα φτιάξω ένα combo με άσο, ένα γκολ και τρία κόρνερ στο ημίχρονο για την γηπεδούχο. Ακόμη θα κρατήσω τις δύο τελικές στην εστία για τον φορμαρισμένο Πόνσε, ο οποίος βλέπω να σκοράρει και σήμερα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Συνεχίζω με το ντέρμπι της αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες προβληματίζουν αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, με τον Παναθηναϊκό βέβαια να είναι λίγο καλύτερος. Ομολογώ ότι σημείο δε μου προκύπτει, κράτησα όμως την μια τελική του Μασούρα στο τέρμα, η οποία διπλασιάζει. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται πάντα κοντά στην περιοχή και έχει τα προσόντα να εκμεταλλευτεί την κακή ανασταλτική λειτουργία των πράσινων. Δεύτερη επιλογή μου μια τελική γενικά του Αράο. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει καλή επαφή με το γκολ, είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις και μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Ολυμπιακού στον συγκεκριμένο τομέα.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Ντέρμπι κορυφής στην Αγγλία, Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, δεν πάει εύκολα το χέρι στην κόντρα της Άρσεναλ στο γήπεδο της όμως. Ηγέτης της Άρσεναλ την φετινή σεζόν είναι ο Σάκα και περιμένω να αναλάβει πρωτοβουλίες και σήμερα. Μια τελική του στην εστία σχεδόν διπλασιάζει.

Με ελληνοαγγλικά σουτ μέχρι 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με ελληνοαγγλικά σουτ μέχρι 2.40

Combo
17:30

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

1 & over 0,5 ημίχρονο & ΑΕΚ over 2,5 κόρνερ ημίχρονο

2.22
BET: 15 units
Ειδικό
17:30

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Πόνσε 2+ προσπάθειες στην εστία

2.40
BET: 15 units
Ειδικό
18:30

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Σάκα 1+ προσπάθεια στην εστία

1.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μασούρας 1+ προσπάθεια στην εστία

2.00
BET: 15 units
Ειδικό
21:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Αράο 1+ προσπάθεια για γκολ

1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending