Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολλά γκολ σε Λονδίνο και Μαδρίτη #Fotaras14

προγνωστικά

Ο #Fotaras συνεχίζει με προγνωστικά από τα ματς που ξεχωρίζουν σε Premier League και La Liga.

Καλώς ήρθατε ξανά στη στήλη του Fotaras14!

Φίλοι τους στοιχήματος και του koubanezos.gr σας έχω ετοιμάσει μια σπουδαία δυάδα. Πάμε να την δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο με τη Λίβερπουλ να φιλοξενείται στο «Έμιρεϊτς» από την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στην Premier League! Οι δυο ομάδες έχουν κάποιες ελλείψεις παικτών ωστόσο οι δύο τεχνικοί δε φαίνεται να προβληματίζονται. Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ έρχεται από ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, δεδομένο το οποίο έχει φέρει προβληματισμό στο επιτελείο των «κανονιέρηδων». Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς με νίκη ανεβαίνει στη δεύτερη θέση. Συνοψίζοντας περιμένω ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ, στοιχηματικά το goal/goal μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Goal/goal λοιπόν στο 1.60.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Επόμενη αναμέτρηση από την Μαδρίτη και το ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο! Οι δυο πλευρές είναι πανέτοιμες για το σπουδαίο αυτό ματς. Οι γηπεδούχοι προηγούνται στη βαθμολογία με δέκα βαθμούς διαφορά από την σημερινή τους αντίπαλο. Παρόλα αυτά σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η εκπληκτική Χιρόνα δεδομένο το οποίο θα μετρήσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι παίκτες του Αντσελότι θα παίξουν μόνο για τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σιμεόνε έχει στόχο να τα παίξει «όλα για όλα» με σκοπό να κάνει ό,τι και στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, όπου πήρε την νίκη. Στοιχηματικά τώρα η αγορά τερμάτων θα μας απασχολήσει για την αποψινή αναμέτρηση με το goal/goal να μας κλείνει το μάτι σε απόδοση 1.70.

Πολλά γκολ σε Λονδίνο και ΜαδρίτηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Πολλά γκολ σε Λονδίνο και Μαδρίτη

Δυάδα απόδοσης 2.72
18:30

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Goal/goal

1.60
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Goal/goal

1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending