Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπό πίεση ο Ολυμπιακός #FIdel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Κηφισιά και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ασχολείται ο #Fidel σε αποδόσεις έως 2.05.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Σούπερ πρόγραμμα σήμερα Κυριακή και έχω εντοπίσει δύο ευκαιρίες για τα ψαγμένα προγνωστικά μας, αμφότερες από την αγαπημένη Stoiximan Super League. Προχωράμε κατευθείαν με την μίνι ανάλυση και τα σημερινά σημεία μας.

Εκκίνηση με ΟΦΗ – Κηφισιά. Δεν με πείθουν οι δύο άμυνες από την αρχή της σεζόν, ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία, παρέα με άλλες τρεις ομάδες. Οι Κρητικοί είναι κάπως πιο άνετοι, καθώς βρίσκονται στο +8 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Έχω εμπιστοσύνη στις δύο επιθέσεις, κρατάω το goal/goal με over 0,5 ημίχρονο.

Θα υπάρξει σημείο και από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δύο φορές τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες τις περασμένες εβδομάδες. Και στις δύο περιπτώσεις το τελικό σκορ ήταν 1-1. Εκτιμώ πως θα παρακολουθήσουμε κλειστή αναμέτρηση απόψε, όμως οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικά ικανές μεσοεπιθετικά, παρότι διαθέτουν κάποιες απουσίες. Θα κρατήσω και εδώ το αμφίτερμα σε τιμές λίγο κάτω του διπλασιασμού.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
16:00

ΟΦΗ – Κηφισιά

Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο

2.05
BET: 25 units
Μονό
21:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Goal/goal

1.94
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending