Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι Στάντιουμ» (17.250), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Τζάρεντ Γκίλετ.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες η καθεμία στις τέσσερις αναμετρήσεις τους συνολικά.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.
  • Και στις δύο συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μπρέντφορντ σημειώθηκε ακριβώς από ένα γκολ.

Ρεπορτάζ Μπρέντφορντ

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Τότεναμ και ηττήθηκε με 3-2, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι του Λονδίνου. Ο Μοπέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπρέντφορντ με γκολ στο 15’, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας στο 48’, στο 49’ και στο 56’. Ο Τόνι μείωσε στο 67’ όμως δεν μπόρεσε να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, κι έτσι πλέον οι «μέλισσες» απέχουν μόλις τρεις βαθμούς (με δύο ματς λιγότερα) από την ζώνη του υποβιβασμού.

Stat attack: Μετρά επτά σερί αγώνες που επιβεβαιώνεται το αμφίτερμα, ενώ σε έξι από αυτούς συνδυάστηκε με το over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χένρι, Εμπεμό, Σάντε και Χίκεϊ, καθώς κι οι διεθνείς Ονιέκα, Βισά και Χοντός.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Φλέκεν – Κόλινς, Πίνοκ, Μι – Ρόερσλεβ Ράσμουσεν, Γένσεν, Νόργκαρντ, Γιάνελτ, Ρεγκιλόν – Τόνι, Μοπέ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στην Μπέρνλι και κέρδισε εύκολα με 3-1, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα. Ο Άλβαρεζ ήταν αυτός που ξεχώρισε σκοράροντας δύο φορές στο διάστημα 16’-22’, με τον Ρόδρι να καθαρίζει το παιχνίδι στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κομπανί ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Αλ Νταχίλ, χαλώντας έτσι το έκτο clean sheet του Έντερσον. Παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λίβερπουλ και με την… ενοχλητική Άρσεναλ κοντά της.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Η επιστροφή του Ακάντζι σημαίνει πως πλέον η Σίτι δεν έχει καμία απουσία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Χάαλαντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Η Μπρέντφορντ φέτος δείχνει να έχει χάσει το πιο δυνατό στοιχείο της, που ήταν η εντός έδρας παρουσία. Πέρσι κέρδισε την Σίτι μέσα-έξω, φέτος θα είναι τυχερή αν πάρει έστω κι έναν βαθμό. Αυτή την στιγμή η ομάδα του Γκουαρδιόλα δείχνει να έχει πατήσει γκάζι κι η επιστροφή όλων των τραυματιών την κάνει ακόμα πιο δυνατή. Μπορεί να κυριαρχήσει απέναντι στην αναξιόπιστη άμυνα των Λονδρέζων και να επιβεβαιώσει το combo 2 & over 2,5, που τιμάται στο 1.83 από την Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending