Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα σε χαμηλά όρια για το 2.19 #Bats

προγνωστικά

Επιλογή ασφαλείας που ξεπερνά τον διπλασιασμό έχει σήμερα ο #Bats, από Ασιατικό Κύπελλο Εθνών και Copa Del Rey.

Τα κύπελλα επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, και παράλληλα συνεχίζεται η δράση στην Ασία με την ημιτελική φάση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά αυτής της Τρίτης.

Προγνωστικά: 2+2 γκολ μας αρκούν

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Asian Cup ανάμεσα σε Ιορδανία και Νότια Κορέα στο «Στάδιο Αχμάντ Μπιν Αλί». Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης κόντρα στη μεγάλη έκπληξη, με στόχο μία θέση στον μεγάλο τελικό. Οι σφιχτοί Ιορδανοί αντιμετωπίζουν την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, που λόγω άμυνας και μόνο δεν έφτασαν πιο άνετα σε αυτό το σημείο. Δύσκολα η ομάδα του Αμούτα θα περιορίσει τους Κορεάτες, όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματά τους στα μετόπισθεν. Το over 1,5 μοιάζει δύσκολο να χαθεί, με απόδοση 1.40 στην Stoiximan.

Πιο αργά το βράδυ η αναμέτρηση Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ ανοίγει την αυλαία των ημιτελικών στο κύπελλο Ισπανίας. Ποιοτικότεροι οι Βάσκοι που έχουν φτάσει τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα. Δεδομένου ότι υπάρχει και ρεβάνς στην έδρα τους, πιθανότατα η ισοπαλία θα τους είναι αρκετή. Αντίθετα, η Μαγιόρκα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της και θα χρειαστεί να επιτεθεί και να σκοράρει. Στον χώρο η Σοσιεδάδ μπορεί να γίνει επικίνδυνη, όπως φάνηκε και στο 2-1 επί της Θέλτα στην προηγούμενη φάση. Κι εδώ πάμε σε χαμηλό όριο, με το over 1,5 να τιμάται στο 1.57 από την Stoiximan. Στο 2.19 η απόδοση της δυάδας.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Δυάδα απόδοσης 2.19
17:00

Ιορδανία – Νότια Κορέα

Over 1,5

1.40
22:00

Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ

Over 1,5

1.57
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending