Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τα ντέρμπι παραμονής στην SL

 

Αγωνία μέχρι τέλους για τον Βόλο που ψάχνει και τον παραμικρό βαθμό!!!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της παραμονής στην SL, με τον Βόλο να έχει μπλέξει για τα καλά, όπως και οι ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά και Παναιτωλικός, αλλά και με τον ΟΦΗ να ψάχνει κι αυτός τον μπελά του, με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα!

Η κανονική σεζόν θέλει ακόμα πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και είναι λογικό οι ομάδες να ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα στα play – out, επιδιώκοντας μία θέση στην βαθμολογία που θα τις δώσει αυτό το παραπάνω εντός έδρας ματς, στις 7 κρίσιμες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος, από το οποίο οι δύο τελευταίες θα πουν “αντίο” στην μεγάλη κατηγορία και θα κατηφορίσουν στην αχαρτογράφητη SL 2…

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο παραμικρός βαθμός που κερδίζεται ίσως αποδειχτεί χρυσάφι και το αντίθετο βέβαια, με αυτούς που χάνονται.

Οι πέντε τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για να πάμε στα play-out είναι γεμάτες με ντέρμπι των ομάδων αυτής της “κατηγορίας”.

Παίζουν μεταξύ τους και οι έτσι κι αλλιώς λεπτές ισορροπίες, μπορούν να διαταραχθούν!

Για παράδειγμα, παίρνοντας την ομάδα της πόλης μας τον Βόλο, αυτή την αγωνιστική παίζει εκτός με την Κηφισιά και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάνοντας δύο νίκες ξεφεύγει, παίρνει βαθιά ανάσα από τα ματς αυτά που θεωρούνται 6άποντα…

Βέβαια το ίδιο σκέφτονται όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες σ΄ αυτή την “μάχη επιβίωσης”…

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί, η αγωνία ήδη έχει χτυπήσει στα κόκκινα και ο Βόλος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ας δούμε όμως τα ματς των 5 “μονομάχων” σ΄ αυτή την σκληρή και δίχως αύριο “μάχη” που θα δώσουν.

ΟΦΗ / 20 βαθμοί

Ολυμπιακός*
Πανσερραϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Βόλος*
Παναθηναϊκός

Βόλος / 16 βαθμοί

Κηφισιά*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αρης*
ΟΦΗ
Ολυμπιακός*

Παναιτωλικός / 15 βαθμοί

Ατρόμητος
Αστέρας Τρ.*
ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Κηφισιά*

Κηφισιά / 15 βαθμοί

Βόλος
ΑΕΚ*
Παναθηναϊκός*
Αστέρας Τρ.*
Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα / 12 βαθμοί

Αρης
Βόλος*
ΟΦΗ
ΑΕΚ*
Ατρόμητος

Όπου* οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Trending