Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στουτγκάρδη ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη προγνωστικά

  • «Μπάι Αρίνα» (30.210), Λεβερκούζεν.
  • Διαιτητής:
  • Στο πρωτάθλημα: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1.
  • Η Λεβερκούζεν έχει απολογισμό 7-3-0 στα τελευταία δέκα ματς απέναντι στην Στουτγκάρδη.
  • Εντός έδρας η Λεβερκούζεν μετρά πέντε σερί νίκες, και εννιά στα τελευταία δέκα ματς με την Στουτγκάρδη.
  • Σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Λεβερκούζεν

Πέρασε άνετα από το Ντάρμσταντ με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες, διατηρώντας την πρώτη θέση της Bundesliga. Ο Αλόνσο όχι απλώς δεν τιμωρήθηκε για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Φρίμπονγκ, αλλά δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τέλα, ο οποίος πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα, σκόραρε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης στο 33’ και στο 52’. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο και στον αγώνα τον προημιτελικών απέναντι στην Στουτγκάρδη. Στην προηγούμενη φάση ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Πάντερμπορν, την οποία κέρδισε με 3-1 εντός έδρας.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια της κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Απουσίες: Συνεχίζουν να αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους οι Μπόνιφεϊς, Παλάσιος και Άρθουρ, ενώ ο Κοσουνού παραμένει στην Ακτή Ελεφαντοστού για το AFCON.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κόβαρ – Στάνισιτς, Τα, Ταπσόμπα – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Τσάκα, Γκριμάλντο – Χόφμαν, Χλόζεκ – Σικ.

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδη

Με το άνετο 3-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ, η Στουτγκάρδη συνέχισε τις νίκες και διατήρησε τη θέση της στην τριάδα της Bundesliga. Ξεκίνησε το ματς ιδανικά με γκολ του Ουντάβ στο 3’ και του Φιούριχ στο 7’. Σαν να μην έλειπε αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 18’, αν και κατάφεραν να μειώσουν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Τελικά οι Σουηβοί καθάρισαν το ματς με γκολ του Μίτελστεντ στο 74’ και αύξησαν τη διαφορά τους από την τέταρτη θέση τους τρεις βαθμούς. Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου είχαν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόρτμουντ με πειστική εμφάνιση και νίκη με 2-0.

Stat attack: Κανένα από τα τελευταία 14 εκτός έδρας επίσημα ματς της δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Ζαγκαντού και Νάρτεϊ κι οι διεθνείς Σιλάς και Γου-Γεόνγκ Τζέονγκ, ενώ ο Γκιρασί παραμένει αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Νίμπελ – Στεργίου, Άντον, Ρουό – Βάγκνομαν, Καράζορ, Στίλερ, Μίτελστεντ – Μιλό, Φιούριχ – Ουντάβ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη προγνωστικά

Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Φυσικά, προτεραιότητά τους η Bundesliga, αλλά και στο κύπελλο όποια προκριθεί γίνεται φαβορί για την κατάκτηση. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Λεβερκούζεν και το η διατήρηση του αήττητου σερί της είναι από μόνη της είναι ισχυρό κίνητρο. Θα πάμε με το combo 1Χ & over 2,5 στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending